0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα συνεχίζω από εδώ λέγοντας ότι χρειάζομαι επειγόντως αλλαγή αλυσιδας και γραναζιών.Σε ερωτήσεις σε διάφορα μαγαζιά (Θεσσαλονίκη) η τιμές ειναι στο 150 αρι χωρίς περαστικά αυτής. Μιλάμε για μαύρη DID ή Afam με 17αρι γρανάζι (το μαμά).Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στις REGGINA την χρυσή με Ζ ring όπου η τιμή της είναι αρκετά χαμηλή. Παραθέτω και link https://www.moto-accessories.gr/products/set_alusida_me_granazia/set_alusida_me_granazia_gia_aprilia_etv_1000_caponord_2001_07_cruse_z_ringΗ τιμή ειναι 119 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν και γενικότερα απόψεις στο εάν αξίζει αυτή η επιλογη.
Παράθεση από: alfisti3 στις Οκτώβριος 13, 2016, 12:09:15 πμΓια να μην ανοίγω νέο θέμα συνεχίζω από εδώ λέγοντας ότι χρειάζομαι επειγόντως αλλαγή αλυσιδας και γραναζιών.Σε ερωτήσεις σε διάφορα μαγαζιά (Θεσσαλονίκη) η τιμές ειναι στο 150 αρι χωρίς περαστικά αυτής. Μιλάμε για μαύρη DID ή Afam με 17αρι γρανάζι (το μαμά).Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στις REGGINA την χρυσή με Ζ ring όπου η τιμή της είναι αρκετά χαμηλή. Παραθέτω και link https://www.moto-accessories.gr/products/set_alusida_me_granazia/set_alusida_me_granazia_gia_aprilia_etv_1000_caponord_2001_07_cruse_z_ringΗ τιμή ειναι 119 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν και γενικότερα απόψεις στο εάν αξίζει αυτή η επιλογη. Παρα πολύ καλή αλύσίδα η Regina . Νομίζω οτι ήταν και η μαμά επιλογή για το CAPO.
Παράθεση από: paramedic στις Οκτώβριος 13, 2016, 08:11:41 πμΠαράθεση από: alfisti3 στις Οκτώβριος 13, 2016, 12:09:15 πμΓια να μην ανοίγω νέο θέμα συνεχίζω από εδώ λέγοντας ότι χρειάζομαι επειγόντως αλλαγή αλυσιδας και γραναζιών.Σε ερωτήσεις σε διάφορα μαγαζιά (Θεσσαλονίκη) η τιμές ειναι στο 150 αρι χωρίς περαστικά αυτής. Μιλάμε για μαύρη DID ή Afam με 17αρι γρανάζι (το μαμά).Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στις REGGINA την χρυσή με Ζ ring όπου η τιμή της είναι αρκετά χαμηλή. Παραθέτω και link https://www.moto-accessories.gr/products/set_alusida_me_granazia/set_alusida_me_granazia_gia_aprilia_etv_1000_caponord_2001_07_cruse_z_ringΗ τιμή ειναι 119 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν και γενικότερα απόψεις στο εάν αξίζει αυτή η επιλογη. Παρα πολύ καλή αλύσίδα η Regina . Νομίζω οτι ήταν και η μαμά επιλογή για το CAPO.αυτη την απαντηση περιμενα, γιατι το δικο μου φοραει ακομα την εργοστασιακη και ειναι πραγματι regina.ειδα και την τιμη για σετ regina με μπρος-πισω γραναζια και προβληματιστηκα για την ποιοτητα της.ειμαι στα 27Κ και εκανα ενα τεντωματακι, οποτε ισως σιγα-σιγα να ερχεται η ωρα της
Εγω παιδια εβαλα afam σετακι με 15αρι μπροστινο,μετα απο παροτρυνση του τρισμεγιστου κοσμα και το μηχανακι...σκοτωνει!2 δοντια κατω δηλαδη απο το μαμα 17αρι,αλλα μεσα στην πολη ειναι σουπερ,δεν σκορτσαρει και ξεκιναει..πετωντας αμα θελεις.Απο καταναλωση δεν ειδα καμμια τρελλη διαφορα.Το προτεινω,οπως και αλυσιδα αφαμ,αντεχει.
Παράθεση από: dimos47ki7 στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:47:49 μμΠαράθεση από: paramedic στις Οκτώβριος 13, 2016, 08:11:41 πμΠαράθεση από: alfisti3 στις Οκτώβριος 13, 2016, 12:09:15 πμΓια να μην ανοίγω νέο θέμα συνεχίζω από εδώ λέγοντας ότι χρειάζομαι επειγόντως αλλαγή αλυσιδας και γραναζιών.Σε ερωτήσεις σε διάφορα μαγαζιά (Θεσσαλονίκη) η τιμές ειναι στο 150 αρι χωρίς περαστικά αυτής. Μιλάμε για μαύρη DID ή Afam με 17αρι γρανάζι (το μαμά).Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στις REGGINA την χρυσή με Ζ ring όπου η τιμή της είναι αρκετά χαμηλή. Παραθέτω και link https://www.moto-accessories.gr/products/set_alusida_me_granazia/set_alusida_me_granazia_gia_aprilia_etv_1000_caponord_2001_07_cruse_z_ringΗ τιμή ειναι 119 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν και γενικότερα απόψεις στο εάν αξίζει αυτή η επιλογη. Παρα πολύ καλή αλύσίδα η Regina . Νομίζω οτι ήταν και η μαμά επιλογή για το CAPO.αυτη την απαντηση περιμενα, γιατι το δικο μου φοραει ακομα την εργοστασιακη και ειναι πραγματι regina.ειδα και την τιμη για σετ regina με μπρος-πισω γραναζια και προβληματιστηκα για την ποιοτητα της.ειμαι στα 27Κ και εκανα ενα τεντωματακι, οποτε ισως σιγα-σιγα να ερχεται η ωρα τηςTo τεντωματάκι απο μόνο του δεν είναι ένδειξη αλλαγής. Αυτό που είναι όμως είναι αφού την τεντώσεις αλλού να τεντώνει και αλλού να χαλαρώνει. Τότε χρειαζεσαι αλλαγή χθές βέβαια!
Αν βαρέθηκες να ανεβοκατεβάζεις με το 16άρι...Που να δείς αν κυκλοφορείς με το 17αρι μες την πόλη πως θα νιώσεις...Ανεβοκατεβάζεις γιατί σκορτσάρει προφανώς και θέλεις μια κάτω για να τραβήξει το μηχανάκι έτσι?Αν ναι τότε μείνε στο 16άρι...Με το 17 άρι θα κερδίσεις μόνο σε ταξίδι και κυρίως εθνική γιατί μακραίνεις το γρανάζωμα πουθενά αλλού!
Παράθεση από: zisakos_1986 στις Νοέμβριος 26, 2016, 01:44:52 μμΑν βαρέθηκες να ανεβοκατεβάζεις με το 16άρι...Που να δείς αν κυκλοφορείς με το 17αρι μες την πόλη πως θα νιώσεις...Ανεβοκατεβάζεις γιατί σκορτσάρει προφανώς και θέλεις μια κάτω για να τραβήξει το μηχανάκι έτσι?Αν ναι τότε μείνε στο 16άρι...Με το 17 άρι θα κερδίσεις μόνο σε ταξίδι και κυρίως εθνική γιατί μακραίνεις το γρανάζωμα πουθενά αλλού!Οχι, θέλω ησυχία και χαλαρό ρολαρισμα όταν ανεβοκατεβαινω παραλιακή-βουλιαγμένης που κινούμαι συνήθως. Τώρα ανεβαίνουν πολύ γρήγορα οι στροφές και είμαι συνέχεια πάνω-κάτω. Αν το 17αρι μπαίνει με την αλυσίδα που εχω, θα ήθελα να το δοκιμασω, κι αν δω ότι είναι κουραστικό επιστρέφω στο 16αρι
Πόσα χλμ έχει η αλυσίδα σου? Γιατί όπως είπε ο Ζήσης απο τα ρυθμιστικά πίσω θα δείς αν θέλει αλλαγή αρχικά. Αν είσαι απο την μέση και πίσω ναι θα χρειαστεί σύντομα αλλαγή. Με το 17άρι γρανάζι θα έχεις θέματα αν κυκλοφορείς στην πόλη συχνά. Οπουδήποτε αλλού μια χαρά θα είσαι. Και εγώ σκέφτομαι να το ξαναβάλω μιας και κυκλοφορώ Εθνική και περιξ αρκετά οπότε νιώθω οτι θέλω αλλη μια ταχύτητα κάθε φορά για να ρολλάρω χαλαρά.
Παράθεση από: paramedic στις Νοέμβριος 26, 2016, 05:06:36 μμΠόσα χλμ έχει η αλυσίδα σου? Γιατί όπως είπε ο Ζήσης απο τα ρυθμιστικά πίσω θα δείς αν θέλει αλλαγή αρχικά. Αν είσαι απο την μέση και πίσω ναι θα χρειαστεί σύντομα αλλαγή. Με το 17άρι γρανάζι θα έχεις θέματα αν κυκλοφορείς στην πόλη συχνά. Οπουδήποτε αλλού μια χαρά θα είσαι. Και εγώ σκέφτομαι να το ξαναβάλω μιας και κυκλοφορώ Εθνική και περιξ αρκετά οπότε νιώθω οτι θέλω αλλη μια ταχύτητα κάθε φορά για να ρολλάρω χαλαρά.27000 έχει το μηχανάκι, το πήρα με 24000 και δεν νομίζω να έχει αλλάξει ο προηγούμενος. Δεν θυμάμαι που είναι ο ρυθμιστής, θα το τσεκάρωΚινούμαι σχεδόν αποκλειστικά νότια προάστια, γλυφαδα-βουλα-βάρη σε κεντρικούς δρόμους, οπότε δεν μπλέκω πότε σε στενά κλπ.
Παράθεση από: dimos47ki7 στις Νοέμβριος 26, 2016, 08:34:42 μμΠαράθεση από: paramedic στις Νοέμβριος 26, 2016, 05:06:36 μμΠόσα χλμ έχει η αλυσίδα σου? Γιατί όπως είπε ο Ζήσης απο τα ρυθμιστικά πίσω θα δείς αν θέλει αλλαγή αρχικά. Αν είσαι απο την μέση και πίσω ναι θα χρειαστεί σύντομα αλλαγή. Με το 17άρι γρανάζι θα έχεις θέματα αν κυκλοφορείς στην πόλη συχνά. Οπουδήποτε αλλού μια χαρά θα είσαι. Και εγώ σκέφτομαι να το ξαναβάλω μιας και κυκλοφορώ Εθνική και περιξ αρκετά οπότε νιώθω οτι θέλω αλλη μια ταχύτητα κάθε φορά για να ρολλάρω χαλαρά.27000 έχει το μηχανάκι, το πήρα με 24000 και δεν νομίζω να έχει αλλάξει ο προηγούμενος. Δεν θυμάμαι που είναι ο ρυθμιστής, θα το τσεκάρωΚινούμαι σχεδόν αποκλειστικά νότια προάστια, γλυφαδα-βουλα-βάρη σε κεντρικούς δρόμους, οπότε δεν μπλέκω πότε σε στενά κλπ. Εχεις ακόμα αρκετό ψωμί λογικά στην αλυσίδα σου ρε συ.
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι