0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστω για τα καλοσορισματα παιδια.....κι εσενα Νασο.patman46"να του κοιτάς τα νερά , ανεβάζει θερμοκρασία σαν τρελό"Τη γρηγορη πτωση της σταθμης των νερων τη παρατηρησα κι εγω. Σ'ευχαριστω φιλε patman46.zlionakis"Kαι να προσθέσω οτι μην το αφήσεις ποτέ και για κανένα λόγο ανοιχτό και στην στέκα.....γιατί αρχίζει και λιώνει!!!"Αυτο δε το πολυκαταλαβα φιλε zlionakis. Αν μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα.
Μια διευκρυνηση ρε παιδια......Στα 20 χλμ μεσα στη πολη να θελει σχεδον 1 λιτρο νερο συμπληρωμα? Ειναι νορμαλ?
Διαρροή εσωτερική στον κινητήρα από την τρόμπα νερού!!! Πας για συνεργείο άμεσα!Εμένα μου κόλλησε ακριβώς γι'αυτό το λόγο ενώ είχα ενημερώσει το συνεργείο μου για την ανάκληση που είχε το δικό μου (σύμφωνα με το serial) και μου είχαν πεί....μην ανησυχείς έτσι είναι αυτά!!!! .......Τελικά μια εβδομάδα μετά!!Κόλλησε και δεν ξαναέφτιαξε ποτέ σωστα! Αυτός ήταν και ό λόγος που το έδωσα.. Το μηχανάκι πάντως είναι μια χαρά και δεν είναι ζημιάρικο....Απλά έπεσα στον άσχετο....έτσι είναι αυτα!! Θα το καταλαβαίνεις πάντως όταν δεν έχει νερό από το υπερβολικό δούλεμα του βεντιλατέρ.
Διαρροή εσωτερική στον κινητήρα από την τρόμπα νερού!!!μου είχαν πεί....μην ανησυχείς έτσι είναι αυτά!!!! .......Τελικά μια εβδομάδα μετά!!Κόλλησε και δεν ξαναέφτιαξε ποτέ σωστα! Αυτός ήταν και ό λόγος που το έδωσα.. Το μηχανάκι πάντως είναι μια χαρά και δεν είναι ζημιάρικο....Απλά έπεσα στον άσχετο....έτσι είναι αυτα!! Θα το καταλαβαίνεις πάντως όταν δεν έχει νερό από το υπερβολικό δούλεμα του βεντιλατέρ.
Παράθεση από: zlionakis στις Ιούλιος 17, 2009, 08:11:00 πμΔιαρροή εσωτερική στον κινητήρα από την τρόμπα νερού!!!μου είχαν πεί....μην ανησυχείς έτσι είναι αυτά!!!! .......Τελικά μια εβδομάδα μετά!!Κόλλησε και δεν ξαναέφτιαξε ποτέ σωστα! Αυτός ήταν και ό λόγος που το έδωσα.. Το μηχανάκι πάντως είναι μια χαρά και δεν είναι ζημιάρικο....Απλά έπεσα στον άσχετο....έτσι είναι αυτα!! Θα το καταλαβαίνεις πάντως όταν δεν έχει νερό από το υπερβολικό δούλεμα του βεντιλατέρ. γεια σας παιδες... ειμαι ο Γιωργος και ειμαι απο κερκυρα... και εμενα σημερα κολλησε και 95% να εχει κανει τα νερα και τα λαδια ολα ΕΝΑ μιξ... εχω το 450 μοντελο 06 με 6400κμ... (ανοιξα την ταπα λαδιου και απο κατω ηταν ασπρη... ανοιξε ο κολλητος μου το ψυγειο και δεν ειχε και πολλα νερα.. ωστοσο με λιγο κουνημα ειδε κ εκει λαδια...)το "μην ανησυχείς έτσι είναι αυτά" ειναι η κλασσικη απαντηση που σου δινει ο μηχανικος οταν δεν ξερει τι του γινεται... δυστυχως και εγω σε τετοιον εχω πεσει καθως του ειχα πει αρκετες φορες οτι πεταει λαδια απο το φιλτροκουτι... (βασικα απο κατω.. εκει που ειναι οι πεταλουδες) και οτι οποτε ξεταπωσω το σωληνακι υπερχηλησης βγαζει πρωτα νερο και μετα λαδια.. (και αυτο γινεται στανταρ) και πηρα την γνωστη σε μενα τουλαχιστον απαντηση... "δεν ειναι τπτ... ετσι ειναι αυτα... απο τις γκαζιες ετσι κανουν"το αποτελεσμα το διαβασατε στην 1η γραμμη του ποστ μου... τωρα βρισκεται στο συνεργειο.. οταν μαθω νεοτερα θα σας πω..
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι