05/02/12, 16:39Τελευταίο μέλος: fanis160

Αποστολέας Θέμα: ηλεκτρολoγικο σχεδιο απο το ΜΑΝΑ η MANA GT ABS  (Αναγνώστηκε 1943 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Trade Count: (0)
  • Ενεργό μέλος
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Άντρας
    • Μοντέλο:Mana 850
Ξερει κανεις που μπορω να βρω το ηλεκτρολογικο σχεδιο απο ΜΑΝΑ GT ABS?
Αυτο που εχει το Workshop Manual μεσα δεν διαβαζεται.

πρωτη Βλαβη σημερα στα 750 κμ.

δεν αναβει το δεξι φλας μπροστα ενω δεν ειναι καμενη η λαμπα και το πισω αναβει (φυσικα γρηγορα).

Αποσυνδεδεμένος Μητσαρας

• Δραστήριο μέλος
  • Τόπος: Αιτωλικό
  • bike_me aprilia
    • Μοντέλο:RSV Tuono 1000
σου εχει βγαλει την προειδοποιητικη ενδειξη στο κοντερ??παιζει να χει φυγει καμια  φυσα που πιανει στο φλασακι αν το ζορισεις πολυ..αλλιως δε βρισκω αλλο λογω εκτος απο χαλασμενη λαμπα..
GRAZIE ITALIA ! ! !  EUROPE'S FINEST ! ! !

Αποσυνδεδεμένος MakisRC51

• Trade Count: (+5)
  • Δραστήριο μέλος
  • Τόπος: Κάτ' απ' τ'αυλάκ'
  • http://www.mototrail.net
    • Μοντέλο:Αλλο
    • Moto Trail
Ξεκινα απο τα απλα.Βγαλε το κρυσταλακι και κουνα την λαμπα ενω εχεις αναψει τον διακοπτη.Ισως να κανει κακη επαφη.
Αν δεν παιζει με τιποτα εγω θα σε συμβουλευα να μετρησεις με ενα δοκιμαστικο 12 βολτο κατσαβιδι τα λαμακια του να σιγουρευτεις οτι δεν φερνει ρευμα.
Αν οντως δεν ερχεται ρευμα λυσε οτι χρειαζεται για να φτασεις στην φισα του φλας και μετρα εκει αν ερχεται ρευμα.
Απο φισα σε φισα θα το βρεις.Οποιοδηποτε ηλεκτρολογικο σχεδιο ειναι μπερδεμα και μπαινεις στον κοπο μονο για παρα πολυ σοβαρα πραγματα.Εγω τοσα χρονια στα συνεργεια δεν πρεπει να εχω μελετησει ηλεκτρολογικο σχεδιο επιμελως πανω απο 4 φορες.Κι αυτες για να διορθωσω κυριως μοντιφες απο συναγερμους.

APRILIA BIKERS HELLAS - PORTAL

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Trade Count: (+2)
  • Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • We don't look forward, we are already there.
    • Μοντέλο:Pegaso Trail 650
Εγώ πάντως θα σου έλεγα να μην βάλεις χέρι αφού είσαι στην εγγύηση...

Πληροφοριακά τον ρόλο του φλασερ παίζει ο μικροεπεξεργαστής του πολυόργανου (κοντερ)  :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Ενεργό μέλος
Εγώ πάντως θα σου έλεγα να μην βάλεις χέρι αφού είσαι στην εγγύηση...

Πληροφοριακά τον ρόλο του φλασερ παίζει ο μικροεπεξεργαστής του πολυόργανου (κοντερ)  :bye: :bye:

Φαινεσαι καλα πληροφορημενος. Το pin out των βυσματων βασικα ψαχνω.
η αληθεια ειναι οτι "σηκωσα" το πολυοργανο για να κοιταξω για χαλαρες βιδες απο την ζελατινα και πιθανον να ζορισα καποιο βυσμα που δεν ειχε κουμπωσει καλα.

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Ενεργό μέλος
Ξεκινα απο τα απλα.Βγαλε το κρυσταλακι και κουνα την λαμπα ενω εχεις αναψει τον διακοπτη.Ισως να κανει κακη επαφη.
Αν δεν παιζει με τιποτα εγω θα σε συμβουλευα να μετρησεις με ενα δοκιμαστικο 12 βολτο κατσαβιδι τα λαμακια του να σιγουρευτεις οτι δεν φερνει ρευμα.
Αν οντως δεν ερχεται ρευμα λυσε οτι χρειαζεται για να φτασεις στην φισα του φλας και μετρα εκει αν ερχεται ρευμα.
Απο φισα σε φισα θα το βρεις.Οποιοδηποτε ηλεκτρολογικο σχεδιο ειναι μπερδεμα και μπαινεις στον κοπο μονο για παρα πολυ σοβαρα πραγματα.Εγω τοσα χρονια στα συνεργεια δεν πρεπει να εχω μελετησει ηλεκτρολογικο σχεδιο επιμελως πανω απο 4 φορες.Κι αυτες για να διορθωσω κυριως μοντιφες απο συναγερμους.

δεν εχω προβλημα να "διαβασω" το ηλεκτρολογικο σχεδιο. Το μπερδεμα ειναι να πας στο μαστορα και να μετραει τη φισα του φλας απο τη .............μερια του φλας αν φερνει ρευμα αφου την εχει αποσυνδεσει.

Αποσυνδεδεμένος ekazianis

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
Καλησπερα,το εχω παθει και εγω,ευκολο,ειναι η φισα που ενωνει το φλας με την καλωδιωση,λυσε το φαναρι κουνησε την,σφιξε την και ολα καλα!!!!.δεν ειναι τιποτα. :bye:

APRILIA BIKERS HELLAS - PORTAL

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Ενεργό μέλος
Καλησπερα,το εχω παθει και εγω,ευκολο,ειναι η φισα που ενωνει το φλας με την καλωδιωση,λυσε το φαναρι κουνησε την,σφιξε την και ολα καλα!!!!.δεν ειναι τιποτα. :bye:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ. ΣΚ ΘΑ ΛΥΣΩ ΦΑΙΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Ενεργό μέλος
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ. ΣΚ ΘΑ ΛΥΣΩ ΦΑΙΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΥΣΑ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ. ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΩΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ.
 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΡΥΟ ....(ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ) Η ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ, ΑΦΟΥ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΝ ΜΑΧ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΧ)

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Trade Count: (+2)
  • Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • We don't look forward, we are already there.
    • Μοντέλο:Pegaso Trail 650
ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΝ ΜΑΧ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΧ

Τότε οκ είσαι.. το θέμα είναι να μην υπερβαίνει τα όρια (κυρίως το min). Δλδ όταν είναι κρύο και είναι στο min συμπληρώνεις να πάει στην μέση..  συνήθως δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις όμως γιατί το κύκλωμα είναι κλειστό και δεν χάνει  :bye: :bye:

υγ: αν θες μην γράφεις με κεφαλαία  :bye:

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Ενεργό μέλος
Απ: ηλεκτρολoγικο σχεδιο απο το ΜΑΝΑ η MANA GT ABS
« Απάντηση #10 στις: 09/07/09, 00:34 »
Τελικα το ηλεκτρολογικο σχεδιο βρεθηκε για οποιον ενδιαφερεται.

Αποσυνδεδεμένος cbarb

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #11 στις: 10/07/09, 17:27 »
στον φιλο με το ηλεκτρονικο σχεδιο του μανα εγω το θελω αν ειναι ευκολο μπορει να μου το
στειλει με email cbarb@mailbox.gr

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Ενεργό μέλος
« Απάντηση #12 στις: 10/07/09, 22:00 »
στον φιλο με το ηλεκτρονικο σχεδιο του μανα εγω το θελω αν ειναι ευκολο μπορει να μου το
στειλει με email cbarb@mailbox.gr

το σχεδιο το εστειλα αλλα..............αν σκεπτεσαι να παιξεις με xenon να ξερεις οτι το καναλι επικοινωνιας των επεξεργαστων ειναι "αλλεργικο" και θελει ειδικη εκδοση "καμ πας" η καπως ετσι τελος παντων.

Αποσυνδεδεμένος sofian

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
    • Μοντέλο:RSV Tuono 1000
« Απάντηση #13 στις: 26/10/09, 16:05 »
φιλε αν θες στηλε και εδω το ηλεκρτολογικο σχεδιο γιατι μαλον εχω καπου βραχικικλωμα και θελει ψαξιμο, sofian_aprilia@yahoo.gr εχω κανει και post το προβλημα μου αν το δει κανεις και μπορει να βοηθεισει ειμαι ολος αυτια...
aprilia sr50 ditect, aprilia leonardo 250, aprilia atlantic 500, aprilia falco sl1000, suzuki burgman 650 k5, suzuki bergman 650 k7, aprilia  na mana 850, aprilia tuono 1000r. and go on........

Αποσυνδεδεμένος sotmike

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
« Απάντηση #14 στις: 29/10/09, 14:41 »
θα παρακαλέσω και γω τον φίλο με το ηλεκτρονικό σχέδιο του mana να το στείλει αν γίνεται στο sotmike@gmail.com
όσο για xenon στο δικό μου έβαλα την πρώτη ακριβώς μέρα που το κυκλοφόρησα χωρίς καμμιά ιδιαιτερότητα ούτε can bus ούτε τίποτα  :a016

Αποσυνδεδεμένος Jpsplus

• Ενεργό μέλος
« Απάντηση #15 στις: 29/10/09, 19:16 »
θα παρακαλέσω και γω τον φίλο με το ηλεκτρονικό σχέδιο του mana να το στείλει αν γίνεται στο sotmike@gmail.com
όσο για xenon στο δικό μου έβαλα την πρώτη ακριβώς μέρα που το κυκλοφόρησα χωρίς καμμιά ιδιαιτερότητα ούτε can bus ούτε τίποτα  :a016

ειμαι εκτος αθηνων γι αυτο μπορει να μην φυγει το επισυναπτομενο

Αποσυνδεδεμένος Themis

• Let The Good Times Roll...!
  • Trade Count: (+1)
  • Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  • Nothin` But The Blues...
    • Μοντέλο:ETV 1000 Caponord
    • http://www.apriliabikers.gr
« Απάντηση #16 στις: 29/10/09, 20:31 »
εγινε sticky   :kalo:
''Μαγκιά'' Δεν Είναι Να Ανοίγεις Το Γκάζι, Αλλά Να Ξέρεις Πότε Να Το Κλείνεις...