0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για πιό λόγο να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο (εκτός της περίπτωσης να είναι 1.60ο αναβάτης)??
Εγω παιδια που ειμαι 1,70 δεν μπορω να πω πως βολευομαι με το υψος της μηχανης και δεν θα με χαλαγε καθολου να την χαμηλωσω Απλα θελω να ρωτησω αν ειναι ασφαλες αυτο το εγχειρημα...αν βεβαια το εχει επιχειρησει κανεις!!!
και 1.60 να ειναι ο αναβατης, με αυτον τον τροπο, ουσιαστικα χανεις mm διαδρομης των αναρτησεων, με ο,τι μπορει να συνεπαγεται αυτο.
Πως ξερω (σαν υποτιθεμενος κατοχος) οτι δεν αλλαξαν καποια χαρακτηριστικα της γεωμετριας της μοτοσυκλετας?Γεωμετρια δεν ειναι μονο το ιχνος και η καστερ......
Παράθεση από: MakisRC51 στις 15/05/10, 21:10Πως ξερω (σαν υποτιθεμενος κατοχος) οτι δεν αλλαξαν καποια χαρακτηριστικα της γεωμετριας της μοτοσυκλετας?Γεωμετρια δεν ειναι μονο το ιχνος και η καστερ......H γεωμετρία δεν αλλάζει, εφόσον το χαμήλωμα γίνει παράλληλα εμπρός και πίσω. Προφανώς επηρεάζονται προς το χειρότερο οι αναρτήσεις εφόσον μικραίνει η διαδρομή τους, ενώ επίσης κατά διαόλου πηγαίνει και η προοδευτικότητα του μοχλικού πίσω, εφόσον χρησιμοποιηθεί κιτάκι χαμηλώματος (dog bones). To μόνο γεωμετρικό χαρακτηριστικό που αλλάζει είναι το κέντρο βάρους που κατεβαίνει προφανώς.Η απορία μου είναι γιατί να μπει κάποιος σε μια τόσο περίπλοκη διαδικασία, από τη στιγμή που το χαμήλωμα του ύψους μπορεί να το πετύχει με έναν καλό ταπετσέρη που θα χαμηλώσει το ύψος της σέλας.
"Η απορία μου είναι γιατί να μπει κάποιος σε μια τόσο περίπλοκη διαδικασία, από τη στιγμή που το χαμήλωμα του ύψους μπορεί να το πετύχει με έναν καλό ταπετσέρη που θα χαμηλώσει το ύψος της σέλας."Γιατι πολυ απλα και με χαμηλωμα της σελας απλα εγω παταω στις μυτες ακομα...και ας ειμαι 1.70Παρεπιπτοντως παρατηρησα οτι ελαχιστες ειναι οι μηχανες που θα μπορουσαν να αγορασω αφου στις περισσοτερες δεν παταω καλα...ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ προς το γυναικειο φυλλο θα ελεγα....