05/02/12, 16:54Τελευταίο μέλος: fanis160

Αποστολέας Θέμα: Αξίζει να πάρει κανείς το ΜΑΝΑ 850 GT;  (Αναγνώστηκε 4317 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GINO

• Trade Count: (0)
  • Δραστήριο μέλος
  • Τόπος: Δυτ.Ουραλια...
  • Φύλο: Άντρας
    • Μοντέλο:Δεν έχω ακόμα aprilia
Απ: Αξίζει να πάρει κανείς το ΜΑΝΑ 850 GT;
« Απάντηση #50 στις: 11/07/10, 09:11 »
Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι στο σύστημα μετάδοσης (κάτι σαν σιαγώνες ταμπούρου) το οποίο φθείρετε και είναι σαν να πατινάρει στο ξεκίνημα. Δεν καλύπτεται από εγγύηση και κοστίζει 150 εύρο (τιμή συνεργείου. Το έχω αλλάξει 2 φόρες.

Απ'την αλλη εγω με Mana του '08 και με 15000χλμ.δεν εχω κανει τιποτα και ολα δουλευουν ρολοι ελβετικο παρακαλω.....

Οσο για ταξιδια με το γυμνο....κανενα προβλημα.....Μεχρι τα 130χλμ. ο αερας που σε χτυπαει ειναι ανεκτος και στα 140 υποφερτος.Εγω εχω βαλει το μασκακι του Shiver,γιατι αυτο μου αρεσε και πλεον τα χλμ. ανεβηκαν στα 150-160,παιζει ρολο και ποσο ψηλος εισαι,εγω παραδειγμα ειμαι 1,74.Παλι εαν θες βαζεις την ζελατινα που δεινει για το Mana,τοτε εισαι ολοκληρωτικα καλυμενος απο τον αερα,εαν θες βαζεις και τις χουφτες του Dorsodouro,οι οποιες πανε τελεια.Το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο....Και απο ταξιδια μετα?Ορεξη,χρονο και χρημα να εχεις.... :ohyes:

Αποσυνδεδεμένος fox-hpl

• Νέο Μέλος
  • *
« Απάντηση #51 στις: 18/07/10, 10:54 »
Γεια σας παιδια,καλο καλοκαιρι σε ολους.Εχω κι εγω το ΜΑΝΑ το γυμνο εδω και 8000 χιλ.οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλητερες,το χαιρωμαι οσο δεν φανταζεστε,εχεις πολλες επιλογες οδηγησης,ολα τα στιχεια της ειναι αξιοπρεπει,μπορεις να την οδιγησεις και οικονομικα αλλα και πολυ γρηγορα,με εχει εντιποσιασει(αν και προερχομαι απο 1000cc)τιρουμενων τω αναλογιων βεβαια.Εχω εμπιρεια 30 χρονων σε μαγαλες μηχανες,και σας λεω τα καλητερα για το ΜΑΝΑ.Κανενα προβλημα μεχρι τωρα,Κοριφαιος μηχανικος Αρμακολας(τσεκαρισμενο).Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει οποιος παρει ΜΑΝΑ ειναι να διαβασει οπως δηποτε το manual του,ετσι μονο θα μαθει τα παντα γι αυτο.Επειδη το εχω μελετησει πολυ και θεοριτικα και πρακτικα οποιος θελει κατι συγγεκριμενο να με ρωτησει,στην διαθεση σας. 

Αποσυνδεδεμένος gliogas

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: Άλιμος
  • apriliabikers.gr
    • Μοντέλο:Mana 850
« Απάντηση #52 στις: 01/05/11, 09:22 »
Γεια σε ολους ειμαι καινουργιος στο forum και κατοχος ενος Piaggio Mp3 300Lt, η καθημερινες μου μετακινησεις ειναι απο καλαμακι - αεροδρομιο και το αντιστροφο συνολο 60 χιλιομετρα την ημερα δηλαδη 1.200 χλμ το μηνα μονο για την δουλεια. Ενδιαφερομαι να γινω κατοχος μιας Aprilia Mana 800 (χωρις abs και φερινγκ οπου εχω παρει μια καλη προσφορα να δωσω το δικο μου και να παρω το mana καινουργιο απο τον Αρμακολα) και θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα για το αν αξιζει αυτη η αγορα δεδομενου των πολλων χιλιομετρων που κανω το μηνα και της απειριας μου με μηχανη μεγαλου κυβισμου και συμπλεκτη;

Υ.Γ. αξιζει να κανω επεκταση εγγυησης σε 4 χρονια;
« Τελευταία τροποποίηση: 01/05/11, 09:25 από gliogas »

APRILIA BIKERS HELLAS - PORTAL

« Απάντηση #52 στις: 01/05/11, 09:22 »

Αποσυνδεδεμένος gliogas

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • apriliabikers.gr
« Απάντηση #53 στις: 07/05/11, 08:02 »
Δεν απαντησε κανεις τοσες μερες εε τωρα αξιζει δεν αξιζει εγω το πηρα και βλεπουμε... :D

Αποσυνδεδεμένος Eva

• Ενεργό μέλος
  • Τόπος: Αθηνα
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #54 στις: 07/05/11, 11:39 »
Καλοταξιδο!!!!!!!!!!και παντα ορθιος... :kalo:
Ο Αρμακολας ειναι καλο συνεργειο και καλα παιδια...εκει παω και εγω τη δικια μου 3 χρονια τωρα!και εμενα naked ειναι xωρις ABS :D
Is there anybody listening,is there anyone to see what's going on...???

Αποσυνδεδεμένος gliogas

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • apriliabikers.gr
« Απάντηση #55 στις: 07/05/11, 13:09 »
Ευχαριστω! Οι πρωτες μου εντυπωσεις καταπληκτικες η μηχανη ειναι super! Το μονο αρνητικο σε σχεση παντα με το scooter που ειχα για να συγκρινω ειναι οτι  πολυ αερα τρωω ρε γα@@@@! Ελπιζω η κατασταση να βελτιωθει καπως με ενα ανεμοθωρακα στο μελλον!

Αποσυνδεδεμένος autokio

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: Athens - Lagonissi
« Απάντηση #56 στις: 07/05/11, 15:03 »
Ευχαριστω! Οι πρωτες μου εντυπωσεις καταπληκτικες η μηχανη ειναι super! Το μονο αρνητικο σε σχεση παντα με το scooter που ειχα για να συγκρινω ειναι οτι  πολυ αερα τρωω ρε γα@@@@! Ελπιζω η κατασταση να βελτιωθει καπως με ενα ανεμοθωρακα στο μελλον!

Καλορίζικο - καλα χιλιομετρα!!!!  :D :kalo: Το GT πήρες? και δεν έχεις προστασία ?

APRILIA BIKERS HELLAS - PORTAL

« Απάντηση #56 στις: 07/05/11, 15:03 »

Αποσυνδεδεμένος gliogas

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • apriliabikers.gr
« Απάντηση #57 στις: 07/05/11, 15:38 »
οχι το απλο χωρις τα φερινγκ, το προτιμουσα εμφανισιακα απο το GT αλλα ο αερας τελικα ειναι ενα θεμα που θα πρεπει να λυσω... :thnk:

Αποσυνδεδεμένος autokio

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #58 στις: 27/05/11, 11:28 »
Carbon Fiber Ducati LED mirrors on Aprilia Mana Vid 4

το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και ομορφο.. Enjoy!

Αποσυνδεδεμένος autokio

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #59 στις: 27/05/11, 11:28 »
αντε να δω εγώ πότε θα το αποφασίσω...