05/02/12, 16:45Τελευταίο μέλος: fanis160

Αποστολέας Θέμα: Αξίζει να πάρει κανείς το ΜΑΝΑ 850 GT;  (Αναγνώστηκε 4317 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Trade Count: (0)
  • Πρόσφατο Μέλος
  • **
Γειά σε όλους εσάς τους παλιότερους και φαντάζομαι και γνώστες των Aprilia...
Εγώ σκουτεράς είμαι (Beverly 250) και γι'αυτο και το ενδιαφέρον για το ΜΑΝΑ!!!
Τι λέει όμως σαν μηχανή;; Τι πρέπει να ξέρω για τα Aprilia;; Αξίζει τα 10,000 Ε που φτάνει το συγκεκριμένο;; Διάβασα διάφορα και μου είπαν άλλα τόσα... γενικά είναι και το συγκεκριμένο καινουργιο μοντέλο και τα σχόλια γιαυτό δεν είναι πολλά.
Να περιμένω λέτε μερικούς μήνες να δω τι παίζει ή το ΜΑΝΑ λέει και να μην το φοβαμαι;;;

Περιμένω σχόλια παρατηρήσεις και εμπειρίες από όσους ήδη το έχουν!!

Please!!!

Αποσυνδεδεμένος Themis

• Let The Good Times Roll...!
  • Trade Count: (+1)
  • Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  • Φύλο: Άντρας
  • Nothin` But The Blues...
    • Μοντέλο:ETV 1000 Caponord
    • http://www.apriliabikers.gr
Απ: Αξίζει να πάρει κανείς το ΜΑΝΑ 850 GT;
« Απάντηση #1 στις: 26/10/09, 00:18 »
καλώς ήρθες..
όντως λίγα τα σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλλο, αλλά ψαξε στην αντίστοιχη  ενότητα και θα διαβασεις μερικές..

γενικά δεν εχει ακουστεί τιποτα θα ελεγα..ίσως κατι ''πταισματα'' που προσωπικά μέχρι στιγμής για εμένα δεν αποτελούν λόγω αποτροπής και ανησυχίας για το συγκεκριμένο μοντέλο...  :bye: :bye:
''Μαγκιά'' Δεν Είναι Να Ανοίγεις Το Γκάζι, Αλλά Να Ξέρεις Πότε Να Το Κλείνεις...

Αποσυνδεδεμένος MakisRC51

• Trade Count: (+5)
  • Δραστήριο μέλος
  • Τόπος: Κάτ' απ' τ'αυλάκ'
  • http://www.mototrail.net
    • Μοντέλο:Αλλο
    • Moto Trail
« Απάντηση #2 στις: 26/10/09, 01:00 »
Καλως  :a20στο  :abh: φιλε μας, κατ' αρχην (κατι που επρεπε να στο ευχηθουμε εδω αν δεν σου κανει κοπο βεβαια)

Σαν τριτος (οχι κατοχος Aprilia) και σαν μηχανικος εχω να πω οτι μπροστα σε καποια αλλα μοντελα το ΜΑΝΑ ειναι αρκετα αξιοπιστο, ανετο και στριφτερο μηχανακι.

Παντα βεβαια εξαρταται για το τι χρηση το θες.....

Ωστοσο πιστευω οτι θα υπερκαλυψει τις αναγκες σου και.....

Αν βηξει καποια στιγμη ρε αδερφε, εδω ειμαστε.......δεν εισαι στην ερημο (της αδιαφοριας)

Με το καλο να το  καβαλησεις και καλα και ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι

:bye: :bye: :bye: :bye:

APRILIA BIKERS HELLAS - PORTAL

« Απάντηση #2 στις: 26/10/09, 01:00 »

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #3 στις: 26/10/09, 18:41 »
Τι λέει όμως σαν μηχανή;; Τι πρέπει να ξέρω για τα Aprilia;; Αξίζει τα 10,000 Ε που φτάνει το συγκεκριμένο;; Διάβασα διάφορα και μου είπαν άλλα τόσα... γενικά είναι και το συγκεκριμένο καινουργιο μοντέλο και τα σχόλια γιαυτό δεν είναι πολλά.
Να περιμένω λέτε μερικούς μήνες να δω τι παίζει ή το ΜΑΝΑ λέει και να μην το φοβαμαι;;;

Please!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις θετικές συμβουλές σας,
....ίσως αυτό να χρειαζόμουνα!! Πάω για test ride και τα λέμε!!

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #4 στις: 26/10/09, 18:51 »
Καλως  :a20στο  :abh: φιλε μας, κατ' αρχην (κατι που επρεπε να στο ευχηθουμε εδω αν δεν σου κανει κοπο βεβαια)

Σαν τριτος (οχι κατοχος Aprilia) και σαν μηχανικος εχω να πω οτι μπροστα σε καποια αλλα μοντελα το ΜΑΝΑ ειναι αρκετα αξιοπιστο, ανετο και στριφτερο μηχανακι.

Παντα βεβαια εξαρταται για το τι χρηση το θες.....

Ωστοσο πιστευω οτι θα υπερκαλυψει τις αναγκες σου και.....

Αν βηξει καποια στιγμη ρε αδερφε, εδω ειμαστε.......δεν εισαι στην ερημο (της αδιαφοριας)

Με το καλο να το  καβαλησεις και καλα και ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι

:bye: :bye: :bye: :bye:

Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από το μηχανάκι μου... πιο πολύ κινούμαι εντός των "τειχών"... αλλά όταν ανήγει ο καιρός θέλω να έχει την δυνατότητα να με πάει και ταξιδάκια (300-400 χιλ.) δικάβαλο με τη γυναίκα και την προίκα μας!!!

Τώρα εσύ σαν ειδικός ξέρεις να μου πεις αν το "βήξιμο" που μου λες είναι συχνό φαινόμενο και αν κοστίζει πολύ στις αντιπροσωπείες;;; Ακόμη υπάρχει μάστορας (όπως είχα για το σκούτερ μου) με αρ..δια που θα είμαι σίγουρος για το τι φτιάχνει και δεν θα μου πίνει το αίμα;;
[Πολλά και δύσκολα σε ρωτάω....!!! σεπρηξα!!!]

Αποσυνδεδεμένος Loumex

• Ενεργό μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • ***I Will Die Or Become Stronger***
    • Χάρτινος Κόσμος - Το εβδομαδιαίο greek comic
« Απάντηση #5 στις: 26/10/09, 19:46 »
Απλα σκεψου το πριν παρεις αυτοματο. Η GT ειναι τρομερη παντως, η θηκη κρανους κ τα λοιπα εξυπνα points του και εχει πολυ δυναμη, θα πας μεχρι την Κινα με αυτο αν θες απο ταξιδι.

Αλλα είναι αυτοματοοοοο!
--
Loukas Mexis
//Λουκάς Μέξης

(μπες και στο πρώτο ελληνικό webcomic http://www.xartinos.gr/ να γελάσεις)

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #6 στις: 26/10/09, 22:11 »
Απλα σκεψου το πριν παρεις αυτοματο. Η GT ειναι τρομερη παντως, η θηκη κρανους κ τα λοιπα εξυπνα points του και εχει πολυ δυναμη, θα πας μεχρι την Κινα με αυτο αν θες απο ταξιδι.

Αλλα είναι αυτοματοοοοο!

Εξήγησέ μου το "αρνητικό" σου αυτόματοοο... δεν ξέρω σκουτερας ειμαι!! Κι άλλοι μηχανόβιοι φίλοι βρισκουν κακια επιλογη μια αυτοματη μηχανή, δεν το εχω νιωσει εγώ το "αμπραγιαρισμα"!!

APRILIA BIKERS HELLAS - PORTAL

« Απάντηση #6 στις: 26/10/09, 22:11 »

Αποσυνδεδεμένος tuono46

• Trade Count: (+2)
  • Δραστήριο μέλος
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
« Απάντηση #7 στις: 26/10/09, 23:12 »
μια χαρα μηχανη ειναι ,εγω εκανα βολτα και επαθα .δεν εχει την αισθηση σκουτερ, πολυ ωραια φρενα ,ανετο μηχανακι δοκιμασε το πιστευω θα σου αρεσει
Moto G.T.P Eπιδαυρος ... Club

Αποσυνδεδεμένος shivermaniac

• Δραστήριο μέλος
  • Τόπος: Planet earth
« Απάντηση #8 στις: 27/10/09, 01:33 »
πολλα τα λεφτα φίλε.. σκεψου το καλα πριν τα εναποθέσεις.. αν όμως είσαι γεννημενος σκουτερας τοτε μπορει να σε καλυψει και με το παραπανω. οτι κι αν αποφασισεις φροντισε να το χαρεις και μην το μετανοιωνεις

Αποσυνδεδεμένος Loumex

• Ενεργό μέλος
  • ***I Will Die Or Become Stronger***
    • Χάρτινος Κόσμος - Το εβδομαδιαίο greek comic
« Απάντηση #9 στις: 27/10/09, 01:56 »
Δε σημαινει τιποτα το σκουτερας, η οδηγηση με συμπλεκτη ειναι κανονικη οδηγηση. Σιγουρα λιγοτερο ανετη, αλλα και πιο ασφαλη, πιο αμεση, πιο ενεργητικη, πιο ... γενικα πιο!

Απλα ειναι κριμα να εχεις μια μηχανη με δυναμη, που θα εχεις για καιρο κ να μην μπορεις να νιωσεις τοσο.... οτι την ελεγχεις αμεσα. αυτο. τι να σου πω ρομαντικος ειμαι!
--
Loukas Mexis
//Λουκάς Μέξης

(μπες και στο πρώτο ελληνικό webcomic http://www.xartinos.gr/ να γελάσεις)

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #10 στις: 27/10/09, 22:54 »
Δε σημαινει τιποτα το σκουτερας, η οδηγηση με συμπλεκτη ειναι κανονικη οδηγηση. Σιγουρα λιγοτερο ανετη, αλλα και πιο ασφαλη, πιο αμεση, πιο ενεργητικη, πιο ... γενικα πιο!

Απλα ειναι κριμα να εχεις μια μηχανη με δυναμη, που θα εχεις για καιρο κ να μην μπορεις να νιωσεις τοσο.... οτι την ελεγχεις αμεσα. αυτο. τι να σου πω ρομαντικος ειμαι!

Τη δοκίμασα τη μηχανή και μου άρεσε, δεν μπορώ να πώ!!!
Αλλά αυτά που μου λες -δεν είσαι ο πρώτος, ούτε ο μόνος- τα δέχομαι και γι'αυτό ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση της προκαταβολής.

Γιατί όπως λέει πιο πάνω και ο φίλος shivermaniac "πολλα τα λεφτα" και το μελετάω το θέμα.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους σας για τις απόψεις σας, όποιες και νάναι δεκτές, και σίγουρα θα βοηθήσουν κι άλλους όπως εμένα να πάρουν αποφάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Jk21

• Δραστήριο μέλος
« Απάντηση #11 στις: 28/10/09, 00:14 »
Περίεργο πράγμα αυτό το μηχανάκι... Θα προτιμούσα το Shiver σε αυτά τα λεφτά... Θα μου πεις άλλες μηχανες.  :thnk: Βασικά φίλε μου σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός... :D :D Με το καλό θα πω εγώ.. ;)

:bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #12 στις: 28/10/09, 00:51 »
Περίεργο πράγμα αυτό το μηχανάκι... Θα προτιμούσα το Shiver σε αυτά τα λεφτά... Θα μου πεις άλλες μηχανες.  :thnk: Βασικά φίλε μου σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός... :D :D Με το καλό θα πω εγώ.. ;)

:bye: :bye: :bye:

είδα ένα τύπο με λευκό στο δρόμο και πιάσαμε κουβέντα προημερών... φοβερό εργαλείο αλλά όχι για μένα.... αυτό είναι πύραυλος!!! Είναι πιο δυνατό από το ΜΑΝΑ και μάλλον πιο ατίθασο... Το ΜΑΝΑ το έκανα test ride και δεν μουβγαζε την δύναμή του απότομα να με φοβίσει... μην ξεχνάς ότι οδηγώ 250άρι!!!

Αποσυνδεδεμένος ironhide

• Ενεργό μέλος
    • Μοντέλο:RSV Tuono 1000
« Απάντηση #13 στις: 28/10/09, 00:56 »
Μήπως το είχε σε άλλη χαρτογράφηση?
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος   . Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #14 στις: 28/10/09, 00:58 »

Please!!!

Από θερμοκρασίες κινητήρα τι λέει ... τόχει οδηγήσει κανείς καλοκαίρι;;; Βράζει;;

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #15 στις: 28/10/09, 00:59 »
στο Touring!!

Αποσυνδεδεμένος sofian

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
« Απάντηση #16 στις: 28/10/09, 16:55 »

Please!!!

Από θερμοκρασίες κινητήρα τι λέει ... τόχει οδηγήσει κανείς καλοκαίρι;;; Βράζει;;

φιλε εγω το εχω απο περιση τον Νοεμβριο ολο το καλοκαιρι το πηγενα βολτες, ολα μια χαρα, ανεβικα στου κολιτου μου την Hornet και ψηθικα αλλα σε αυτο τιποτα, μονο στην πολη υπαρχει ενα προβληματακι αλλα αυτο μονο αν φορας σορτσακι. κατα αλλα οπως λενε πολοι εδω ΣΤΡΗΒΕΙ αυτο ειναι το μονο σιγουρο  :ohyes: :ohyes:
aprilia sr50 ditect, aprilia leonardo 250, aprilia atlantic 500, aprilia falco sl1000, suzuki burgman 650 k5, suzuki bergman 650 k7, aprilia  na mana 850, aprilia tuono 1000r. and go on........

Αποσυνδεδεμένος sofian

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #17 στις: 28/10/09, 17:04 »
στο Touring!!
στο Touring βγαζει πολυ ληγοτερη δυναμη απο οτι στο Sport εκει μονο θα καταλαβεις,οτι θες ρωτα, απο τελικη πιανει τα 213km/h αλλα ποτε δεν ειναι αρκετα, εγς παλυ αυτο που λεω χρονια τωρα δεν ειναι το ποσα ποιανει αλλα πως τα ποιανει? και μπορω να πω οτι τα πιανει αρκετα γρηγορα, αν ειναι η πρωτη σου μηχανη στην συνιστω για να εξηκιωθεις και με το αντικιμενο, το καλο ειναι οτι δεν εχεις το νου σου στις ταχυτητες και οδιγας πιο αγρια μπορω να πω, σκεφτεσε μονο το πως θα μπεις σε μια στροφη... :D :D
aprilia sr50 ditect, aprilia leonardo 250, aprilia atlantic 500, aprilia falco sl1000, suzuki burgman 650 k5, suzuki bergman 650 k7, aprilia  na mana 850, aprilia tuono 1000r. and go on........

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #18 στις: 28/10/09, 17:34 »
στο Touring!!
στο Touring βγαζει πολυ ληγοτερη δυναμη απο οτι στο Sport εκει μονο θα καταλαβεις,οτι θες ρωτα, απο τελικη πιανει τα 213km/h αλλα ποτε δεν ειναι αρκετα, εγς παλυ αυτο που λεω χρονια τωρα δεν ειναι το ποσα ποιανει αλλα πως τα ποιανει? και μπορω να πω οτι τα πιανει αρκετα γρηγορα, αν ειναι η πρωτη σου μηχανη στην συνιστω για να εξηκιωθεις και με το αντικιμενο, το καλο ειναι οτι δεν εχεις το νου σου στις ταχυτητες και οδιγας πιο αγρια μπορω να πω, σκεφτεσε μονο το πως θα μπεις σε μια στροφη... :D :D

Έχεις κάνει αρκετά χιλιόμετρα; Στην πόλη ή εκτός;; Ρωτάω για να καταλάβω αν αντέχει στην σκληρή χρήση της πόλης το φυγοκεντρικό!!! Από service τι λέει ;;; Για τι κόστος μιλάμε;;

Αποσυνδεδεμένος sofian

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #19 στις: 28/10/09, 17:54 »
μεχρη τωρα εχω κανει 13000km τα 8000 ειναι στην πολη αλλα αυτο σχετικα με το servise και τα ανταλακτικα ειναι ο λογος που πηρα το MANA, ειχα ενα ατυχιματακι και αλλαξα την μηση μηχανη και μου βγηκε μαζι με εργατικα 850 euro, εξωτερικα παντα οχι σασι και ποιο βαθεια, ειχα το burgman to 650 και ενα απλα γληστριματακι και ληγο σηρσημο μου κοστισε 2200 euro ασε που περιμενα 2-3 μηνες για ανταλακτικα λες και ερχοντουσαν με γαιδουρακι, και δεν μηλαμε για το servise, αυτο πρωτον το κανεις και μονος σου αν ξες το burgman που ειχα για αλλαξεις μπουζι επρεπε να βγαλεις και το ψυγειο  :psdof: εδω ολα φενονται δεν καιει λαδι σαν το burgman λες και ειναι διχρονο :dry:, θα μου πεις τι σου σιγκρηνω αλλα απο οτι ειδα εχεις scooter και θες το MANA τωρα και επιδι εχω αλλαξει πολα πολα scooter σου λεω οτι τα βαζει ολα κατω, γιατι απλα ειναι μηχανη.... και το service απο οτι θυμαμε ηταν γυρο στα 180 euro
« Τελευταία τροποποίηση: 28/10/09, 18:13 από sofian »

Αποσυνδεδεμένος marinos

• Ενεργό μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #20 στις: 29/10/09, 12:07 »
φιλε αν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα σου θες μια μηχανη άνετη εύκολη στην οδηγηση και να σε παει παντου,και αν δεν είσαι τοσο κ@@@@μενος με τις ταχυτητες το μανα είναι ότι πρεπει για σένα και με το παραπάνω!! Εγω μια φορα το οδήγησα εντος πολης και πραγματικά ενθουσιαστικα απο την άνεση και απο το ποσο πρακτικο και ξεκουραστο είναι και πιστεύω πως θα είναι αναλογη η συμπεριφορα του στο ταξιδι. Αν δεν θες μανιουαλ μηχανάκι το μανα είναι η καλύτερη επιλογη. Απο την άλλη αν έχεις καποια ιδέα απο μανιουαλ κανε μια βολτα και το shiver για να είσαι σίγουρος οτι παίρνεις αυτο που σε βολεύει πραγματικα μιας και είναι αρκετα τα λεφτα ποθ θα δώσεις

Αποσυνδεδεμένος gxristop1

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
« Απάντηση #21 στις: 01/11/09, 18:42 »
Φιλε μην το σκεφτεσε παρα πολυ.
Εγω το εχω απο τον Ιουλιο  09. Κανενα προβλημα. Και εγω οπως και εσυ ξεκινησα απο σκουτερ 200 κιβ. και αμεσως πηρα το Μανα. Φανταστικο σταθερο εχω κανει 4000 χιλ. και δεν εχει το παραμικρο βηχα ουτε θερμοκρασιες το καλοκαιρι περιεργες που να σου πω οτι με το ζουζουκι ανησιχουσα που το εβλεπα να μπενει στο κοκινο η βελονα, εντος των τειχων.
Πολες αποψεις θα ακουσεις απο ανθρωπους που εχουν μαθει σε μηχανες με συμπλεκτη εμεις που δεν μαθαμε το σημπλεκτη δεν εχουμε να μαθουμε κατι καινουριο. Ωσο για τον ελεγχω που προσφερει ο συμπλεκτης δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλα μονο για το αυτοκινητο. Δεν νομιζω οτι Το Μαννα, δεν εχει ελεγχω επειδη δεν εχει συμπλεκτη, μιπος κατι τετοιο εχεις εντοπιση με το σκουτερ σου? Μονο χαρα θα νοιοσεις κανε μερικες βολτες δοκιμασε χαμιλα να δεις πος σημπλεκει και αν σου προσφερει απολητο ελεγχω η οχι, Προτιμησε να εχεις την θεση Αυτο, και οχι την σπορτ η το σιριακο, στην αρχη και αφου σινιθισεις τη μηχανη τα δοκιμαζεις ολα τα αλλα. Πρεπει να εισαι υπομονετικος και να προσπαθεις να δινεις χρονο σε οτι καινουριο μαθαινεις. Το ΜΟΝΟ που πρεπει να συνηθησης ειναι το οτι φευγεις απο 200 κιβ. και πας σε 850, γιαυτο το λογο Να δινεις παντα χρονο και να εισαι υπομονετικος. Δεν υπαρχουν εκριξης ροπης και τετοια, βεβαια, το μηχανακι δεν κανει για πιστες , κοντρες ουτε που να το φανταστεις, ειναι ενα εξερετικο εργαλειο για τα παντα πλην των ποιο πανω.
Γιωργος απο Πατρα.
George Patras

Αποσυνδεδεμένος sofian

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #22 στις: 01/11/09, 20:43 »
Φιλε μην το σκεφτεσε παρα πολυ.
Εγω το εχω απο τον Ιουλιο  09. Κανενα προβλημα. Και εγω οπως και εσυ ξεκινησα απο σκουτερ 200 κιβ. και αμεσως πηρα το Μανα. Φανταστικο σταθερο εχω κανει 4000 χιλ. και δεν εχει το παραμικρο βηχα ουτε θερμοκρασιες το καλοκαιρι περιεργες που να σου πω οτι με το ζουζουκι ανησιχουσα που το εβλεπα να μπενει στο κοκινο η βελονα, εντος των τειχων.
Πολες αποψεις θα ακουσεις απο ανθρωπους που εχουν μαθει σε μηχανες με συμπλεκτη εμεις που δεν μαθαμε το σημπλεκτη δεν εχουμε να μαθουμε κατι καινουριο. Ωσο για τον ελεγχω που προσφερει ο συμπλεκτης δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλα μονο για το αυτοκινητο. Δεν νομιζω οτι Το Μαννα, δεν εχει ελεγχω επειδη δεν εχει συμπλεκτη, μιπος κατι τετοιο εχεις εντοπιση με το σκουτερ σου? Μονο χαρα θα νοιοσεις κανε μερικες βολτες δοκιμασε χαμιλα να δεις πος σημπλεκει και αν σου προσφερει απολητο ελεγχω η οχι, Προτιμησε να εχεις την θεση Αυτο, και οχι την σπορτ η το σιριακο, στην αρχη και αφου σινιθισεις τη μηχανη τα δοκιμαζεις ολα τα αλλα. Πρεπει να εισαι υπομονετικος και να προσπαθεις να δινεις χρονο σε οτι καινουριο μαθαινεις. Το ΜΟΝΟ που πρεπει να συνηθησης ειναι το οτι φευγεις απο 200 κιβ. και πας σε 850, γιαυτο το λογο Να δινεις παντα χρονο και να εισαι υπομονετικος. Δεν υπαρχουν εκριξης ροπης και τετοια, βεβαια, το μηχανακι δεν κανει για πιστες , κοντρες ουτε που να το φανταστεις, ειναι ενα εξερετικο εργαλειο για τα παντα πλην των ποιο πανω.
Γιωργος απο Πατρα.

το οτι δεν κανει για πιστες αστο να πει καποιος αλλος που το φερνει λιγο στα ορια και την στρηβει την μηχανη, αν διαβασεις στο site της aprilia θα δεις οτι λενε απο δοκιμες που εχουν κανει το mana ειναι πιο γρηγορο στην πιστα απο το shiver, και εγω προσωπικα το παω στα ορια και εχει να δωσει και δεν εχει τιποτα λιγοτερο απο μηχανη με συμπλεκτη.

Αποσυνδεδεμένος GFiotakis

• Δραστήριο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα-Περιστέρι
  • θέλω χώμα και λάσπες, θέλω βουνά και δρόμους
    • FOTO ART MAGAZINE ON LINE ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
« Απάντηση #23 στις: 01/11/09, 23:09 »
εγω που το οδηγησα φετος το καλοκαιρι επαθα πλακα
ειναι ενα ΚΑΤΑΠΛΗΤΚΙΚΟ μηχανακι
δοκιμασα ολα τα προγραμματα που εχει και σε ολες τις συνθηκες
δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μια μηχανη αλλα ουτε και απο σκουτερ (εκτος απο την προφυλαξη τωνποδιων απο τα νερα)
ειναι φοβερο με ανοιγματα τρελλα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ οσο δεν περνει τι αλλο να πω ?
εγω θα το επερνα με κλειστα ματια

Voglio terra e fango, polvere e pozzanghere d'acqua ......Dottore, sto bene???

ΓΙΩΡΓΟΣ
Ολα είναι δρόμος.........Όποιος φοβάται...πέφτει και κοιμάται !!!

Αποσυνδεδεμένος dedojohn

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
« Απάντηση #24 στις: 02/11/09, 00:10 »
Σας ευχαριστώ πάλι όλους σας για τις απόψεις και τις εμπειρίες σας γύρω από το θέμα μου για την αγορά του ΜΑΝΑ. :ohyes: :ohyes: :ohyes:

Θα περιμένω και άλλες άπόψεις και άλλα σχόλια από όλους εσάς που είστε ήδη κάτοιχοι ενός ΜΑΝΑ ή γενικά κάτοχοι ενός APRILIA.
Υπολογίζω από το νέο έτος να πάρω την τελική μου απόφαση και να αγοράσω (όχι κι εύκολα, 10 χιλιάρικα είναι αυτά) αυτή την "υπέροχη" και "βολική" για μένα Ιταλίδα!!!!

Με ενδιαφέρει ακόμη η after sales άποψή σας για το ΜΑΝΑ και την φίρμα του, ακούγονται κατά καιρούς διάφορα (και εδώ στο φόρουμ) και επειδή η Ιταλίδα είναι φουλ στα ηλεκτρονικά και με ένα νέο εργαλείο CVT καλό είναι να ξέρω τι θα περιμένω!!