Για να κρατήσουμε καθαρό το θέμα των συμμετοχών στην πίτα ανοίγω νέο νήμα με πληροφορίες για τη διαμονή και ενδεικτικό πρόγραμμα για το τριήμερο.
Αρχικά η διαμονή μας θα είναι στα Λουτρά Υπάτης (είναι κοντά στο χώρο της κοπής πίτας) και τα 2 πιο οικονομικά ξενοδοχεία είναι τα εξής:
- Hotel Anixis --> https://share.google/txLvl1kYzPlWJmzwq
€40 το δίκλινο δωμάτιο συν €5/άτομο για πρωινό
Καλείτε στο τηλ 2231 059567 και τους λέτε ότι είστε για την πίτα των aprilia bikers κτλ κτλ.
- Hotel Lux --> https://maps.app.goo.gl/nj69tqE1pFP2F2pz9
Μονοκλινα με 35 ευρω (4 δωματια)
Δικλινα απλα με 2 κρεβατια 40 ευρω (4 δωματια)
Δικλινα πιο ανετα με 2 κρεβατια 50 ευρω (8 δωματια)
Πρωινο με 7 ευρω το ατομο
Καλείτε στο τηλ 22310 59551 και τους λέτε ότι είστε για την πίτα των aprilia bikers κτλ κτλ.
Δεν ζητάνε προκαταβολή, θα πληρώσουμε επί τόπουΣε περίπτωση που θέλετε κάτι λίγο πιο "κυριλέ" υπάρχει το "Alexakis Hotel"
https://share.google/QJTZYOwM4LoXLI0cc το οποίο όμως τιμολογιακά είναι περίπου στα διπλά.
Καλό είναι να κλείσετε δωμάτια όσο πιο άμεσα ώστε να μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή.
Σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης:Την
Κυριακή προφανώς θα είναι το κύριο event στο χώρο που έχουμε πει στον "Τόπος Τεχνών Χώρα"
https://share.google/Fr89QkmN1nuqxUO1q όπου στις
12.00 θα κόψουμε την πίτα μας και θα κληρώσουμε τα ανάλογα δώρα. Θα ανεβάσουμε σχετικές πληροφορίες γι' αυτά εντός της εβδομάδας πιστεύω.
Θερμή παράκληση να είμαστε όλοι στην ώρα μας ώστε να κόψουμε την πίτα εγκαίρως μιας που όσοι ταξιδεύουν από μακριά θα έχουν αρκετά χλμ να γράψουν και η μέρα ακόμα είναι μικρή.
Όσοι από εμάς θα το κάνουμε διήμερο και τριήμερο θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί και να γράψουμε και μερικά χλμ. παρέα ως συνήθως.
Την Παρασκευή, ημέρα αφίξεων, θα κανονίσουμε μάζωξη σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό και ανάλογα τη διάθεση μπορούμε να πάμε και για ποτάκι.
Το Σάββατο έχει κάποια σημεία ενδιαφέροντος κοντά στα Λουτρά (αστεροσχολείο Υπάτης πχ) τα οποία μπορούμε να επισκεφθούμε μέχρι να έρθουν και οι πρωινές αφίξεις αλλά και να ζεστάνει λίγο η μέρα για να ξεκινήσουμε τη βόλτα μας. Σχετικά κοντά βρίσκονται ο Γοργοπόταμος, η Παύλιανη, το πάρκο Οίτης, ο Αθανάσιος Διάκος κτλ κτλ. Επομένως ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες θα σχεδιάσουμε τη σχετική βόλτα μας και ανάλογα θα επιλέξουμε και το που θα γευματίσουμε.
Το βραδάκι μετά χαλαρή βολτούλα στο χωριό και ανάλογα τις ορέξεις της παρέας το βλέπουμε. Σχετικά κοντά είναι και η ταβέρνα Κωλοτούμπας στη Μακρακώμη που είχαμε ξαναπάει και την προηγούμενη φορά, αν θέλετε να τιμήσουμε τα κοψίδια τους και αυτή τη φορά...