APRILIA BIKERS HELLAS

Aprilia 650cc - 50cc Motorcycles => Pegaso Trail / Strada / Factory => Μήνυμα ξεκίνησε από: badm235 στις Ιούλιος 18, 2015, 03:35:11 μμ

Τίτλος: Τα φωτα σας SOS
Αποστολή από: badm235 στις Ιούλιος 18, 2015, 03:35:11 μμ
Φιλοι συμφουριτες τις γνωσεις σας θελω. Εκανα την γνωστη επισκευη στα οργανα της μηχανης. Ολα πηγαν καλα με βαση και τον οδηγο που εχουμε στο φορουμ. Οταν εβγαλα την βελονα του στροφομετρου , βγηκε μαζι με το βελονακι μεσα απο το στροφομετρο. Το θεμα ειναι οτι το τοποθετησα ξανα στο μηδεν αλλα δεν δουλευει σωστα. Συγκεκριμενα , οταν ανοιγω τον διακοπτη κανει την γνωστη αρνητικη κινηση, μετα την θετικη εως τις 6000 και μετα που βαλω μπροστα δειχνει κανονικα ρελαντι, επειτα με το που στροφαρω κανει να ανεβει μεχρι τις 3000 και επειτα πεφτει στο 0 και μενει εκει περιπου... Υπαρχει τροπος επισκευης???

Στάλθηκε από το HUAWEI G750-T01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τίτλος: Απ: Τα φωτα σας SOS
Αποστολή από: P for pegaso στις Ιούλιος 19, 2015, 02:34:36 πμ
Φίλε μου, καλύτερα να το πας σε έναν μάστορα να στο φτιάξει κανονικά!  Το πιο πιθανό είναι να μην σου πάρει λεφτά
μιας και μιλάμε για μια δουλειά 5 λεπτών.
Τίτλος: Απ: Τα φωτα σας SOS
Αποστολή από: badm235 στις Ιούλιος 19, 2015, 02:58:48 μμ
Σωστο και αυτο που λες και μάλλον θα καταληξω σε καποιον τετοιο αν δεν καταφερω να το φτιαξω.  Αν εχεις καποιον κατα νου με χαρα να σε ακουσω!

Στάλθηκε από το HUAWEI G750-T01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk