APRILIA BIKERS HELLAS

Aprilia 650cc - 50cc Motorcycles => Pegaso Trail / Strada / Factory => Μήνυμα ξεκίνησε από: marpeg στις Δεκέμβριος 25, 2015, 07:51:32 μμ

Τίτλος: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: marpeg στις Δεκέμβριος 25, 2015, 07:51:32 μμ
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός   pegaso factory   08 και μετά .. αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου στείλει.
έχω κάνει την ερευνά μου εδώ και 3 μηνες .. αλλα αξιόλογο δεν έχω βρει ..

ευχαριστώ πολύ
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: P for pegaso στις Ιανουάριος 14, 2016, 05:39:42 μμ
Γενικά, παρατηρώ ότι όσοι πάιρνουν strada/factory, τα παντρεύονται.  Πολύ λίγα πλέον πετυχαίνεις σε αγγελίες.
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: marpeg στις Ιανουάριος 15, 2016, 06:26:40 μμ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7187729/

πείτε μου την γνώμη σας ?
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: P for pegaso στις Ιανουάριος 15, 2016, 07:31:54 μμ
Φαίνεται πένα το μηχανάκι. Αλλά μόνο αν δεις τον ιδιοκτήτη και μιλήσεις μαζί του θα καταλάβεις τι πραγματικά παίζει.   Γιατί αν π.χ το έχει κανένα καγκουρι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σκισμένο!  Και να ισχύει μετά το " απ έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα".
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: marpeg στις Ιανουάριος 15, 2016, 08:55:43 μμ
ειμαι λιγακι διστακτικός καθως για μονοκυλινδρο εχει αρκετα km, και ειναι αρκετα παλιο.07. γνωριζω οτι δεν εχουν μεταπωλητική αξια αλλα μου αρεσει σαν μηχανακι. ελπιζω να μην το μετανιωσω.. τι γνωμη εχεις ως κάτοχος ?

ευχαριστω για την διαθεση και τον χρονο σου
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: pit_hal στις Ιανουάριος 15, 2016, 09:30:59 μμ
το δικό μου το πήρα με 63.000 χιλιόμετρα έχει φτάσει στις 83+ χιλιάδες και είναι μια χαρά το μοτεράκι του. δεν καίει σταγόνα λάδι και γενικά φτού φτού ζωή να έχεις (εκτός απο την τράκα πρόσφατα που περιμένει πληγωμένο στο γκαράζ να το θεραπεύσω.)
μην τα φοβάσαι τα χιλιόμετρα αν ειναι άνθρωπος αυτός που το έχει και όχι αυστραλοπίθηκος.
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: P for pegaso στις Ιανουάριος 16, 2016, 02:16:32 πμ
ειμαι λιγακι διστακτικός καθως για μονοκυλινδρο εχει αρκετα km, και ειναι αρκετα παλιο.07. γνωριζω οτι δεν εχουν μεταπωλητική αξια αλλα μου αρεσει σαν μηχανακι. ελπιζω να μην το μετανιωσω.. τι γνωμη εχεις ως κάτοχος ?

ευχαριστω για την διαθεση και τον χρονο σου

Κι επειδή είναι μονοκύλινδρο, τι σημαίνει ?  Αυτο το μοτεράκι είναι για να καταπινει χλμ για πλάκα!  Ασε που τα 45.000 δεν είναι πολλά.  Ουτε παλιό το λες.  Πόσο μάλλον όταν έχει τέτοιο design. Αν μάλιστα δεις και το on board computer που έχει θα αναθεωρήσεις σίγουρα.
Εδώ οι γιαπωνέζοι (Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε  :P)  βάζουν ρετουσαρισμένα μοτέρ των '80s  σε μηχανάκια του 2015 και όλοι πίνουν νερό στο όνομα τους.

Κοιτα, αν σου αρέσει πάρ'το  χωρίς δισταγμό. Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσεις.    Εγώ προσωπικά έχω το strada απο το 2011 και ούτε καν περνάει από το μυαλό μου να το πουλήσω!  Είναι μηχανή που φρενάρει και στρίβει όσο λίγα! Ειδικά σε αυτήν την κατηγορία.
Ανετο, ροπάτο και πολύ ευέλικτο στην πόλη.  Αλλά και σε ταξιδάκια πάει μια χαρά.     Εκεί βέβαια που είναι απόλαυση, είναι σε επαρχιακά οδικά δίκτυα με στροφιλίκια!  ;)

Από αξιοπιστία είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.  Εμένα μόνο ένα πρόβλημα μου είχε βγάλει στην αρχές με το καλώδιο του κεντρικού διακόπτη, όπου δεν έκανε καλή επαφή και έσβηνε.  Το έφτιαξα, και ξεμπέρδεψα μια και καλη με αυτό.  Κατα τα άλλα δεν μου έχει βγάλει τίποτα. Και το χρησιμποποιώ σε καθημερινή βάση.   

Σε γενικές γραμμές, με 2500-3000 που κοστίζει δύσκολα βρίσκεις μηχανάκι στο επίπεδο του πήγασου. Για μενα αξίζει η αγορά του.  Μην σκέφτεσαι την μεταπώληση. Αλλωστε, αν το καβαλήσεις δεν νομίζω να σκεφτείς το πωλητήριο για πολλά χρόνια.  :tez:

Καλές αγορές. Ο,τι άλλο θες, ρώτα.  :bye:

Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: Μητσαρας στις Ιανουάριος 16, 2016, 06:20:34 μμ
καλο φενεται το συγκεκριμενο,αλλα απο μια φωτο ποσα να πει κανεις.πηγαινε δες το απο κοντα.
ρωτα τον για τρομπα βενζινης,κεντρικο διακοπτη και υγρασια κοντερ αν εχει κανει καποιες επεμβασεις.
για τα λεφτα που το βρισκεις και ιδιαιτερα αυτο που ειναι και factory αξιζει και με το παραπανω.
ειχα το strada το απλο για 5-6 χρονια και ειχα κανει τα παντα μαζι του.πολυ καλο συνολο παρ ολα τα κουσουρια του δικου μου.γενικα το ειχα χαρει πολυ.
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: janaks στις Ιανουάριος 18, 2016, 03:04:13 πμ
Καλησπερα στην παρεα. Ειχα καιρο να μπω και ειπα να ερθω να χαζεψω λιγο και επεσα πανω στο θεμα σου φιλε μου.
Ερωτηση, εισαι απο κρητη;
Αν ναι, μπορουμε να παμε την κυριακη μια βολτα στο ρεθυμνο να του ριξουμε μια ματια. Εγω ειμαι απο ηρακλειο σε ενα μισαωρακι χαλαρα παω ρεθυμνο (ασε που βαζω και αλυσιδογραναζα αυριο και θελω να τα δοκιμασω)
Οποτε αν το ψηνεις και εχει και καλο καιρο φυγαμε
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: marpeg στις Ιανουάριος 18, 2016, 03:15:39 πμ
σας ευχαριστω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου ! για τις συμβουλες σας .. το μηχανακι το γουσταρω πολυ . .αλλα λογω του οτι δεν υπαρχουν και πολλα και οι φημες που κυκλοφορουν περι αξιοπιστιας κανουν τον καθενα γνωστη και κριτη τον παντων!
ακουσα πραγματικες συμβουλες ..
Ναι ειμαι απο κρητη ! ηρακλειο Φιλε janaks μπορεις να με κανεις add στο facebook. πηρα τηλ για την αγγελια παιζει αλλο ενα στο ρεθυμνο ιδιωτη το οποιο το ειχα δει πριν απο ενα μηνα .. και ηταν σε μετρια κατασταση αλλα με 26.000km. θα πηγαινα το ΣΚ αλλα ο καιρος ηταν χαλια,

πραγματικα να ξερατε την χαρα που πηρα με τα μηνύματα σας. ηρακλειο υπαρχουν σχεδον μονο Vstrom το οποιο συχαίνομαι και οι γνωμες που ακουγα για το pegaso ηταν περα απο αρνητικες. λιγοι ειναι οι ''ρομαντικοί'' τελικα .
Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: P for pegaso στις Ιανουάριος 18, 2016, 09:09:35 μμ
Mπα δεν είναι θέμα ρομαντισμού, αλλά ρεαλισμού!  Οποιος αγοράζει με ρεαλιστικά κριτήρια ποτέ δεν βγαίνει χαμένος.
Οποιος όμως αγοράζει με βάση το φροντιστήριο της καφετέριας θα πάρει αυτό που του είπε ο μπαντζανάκης του ξαδέρφου της αδερφής του κολλητού του.  :tez:

Αυτοί συνήθως μιλάνε για τα ιταλικά ενώ τα έχουν δει μόνο από φωτογραφία.  Και κάπως έτσι βρώμισε ο τόπος από vstrom, βαρκαντέρο, και transalp.
 Βέβαια για κάτι Σουζούκια που κόβουνε πλαίσια και κάτι Χόντα που βαράνε μπιέλα και καίνε ανορθωτές , τσιμουδιά!  :ohyes:

Anyway, δες το από κοντά, κάνε του και κανένα test ride και... καλορίζικο!  ;)

Τίτλος: Απ: pegaso strada factory 660
Αποστολή από: marpeg στις Φεβρουάριος 21, 2016, 03:50:10 μμ
καλησπερα σας !! το μηχανακι πηγα και το ειδα .. τραβούσε αριστερα για καποιο λογο μου ειπε οτι θα αλλαξει λαστιχο αλλα το προβλημα παρεμεινε ! ! αρα δεν μπηκα στην διαδικασια αγορας . στην κρητη δεν εχει αλλο και βρηκα ενα στην αθηνα . αν υπαρχει καποιος φιλος αθηναιος ο οποιος μπορει να παει να το κοιταξει για μενα .. ωστε να μην κανω ταξιδι αδικα .. θα το εκτιμουσα παρα πολυ !

ευχαριστω πολυ !