0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

Αποσυνδεδεμένος Baggos

• 1237
  • Φύλο: Άντρας
  • Αντιδράσεις: +2
Απ: Αναζητώ πολυ καλό κράνος, το αποφάσισα, please help
« Απάντηση #45 - : Ιανουάριος 13, 2009, 11:07:29 πμ »
καλημερα. να κανω μια ερωτησουλα και εγω. διαθετω ως 300 ευρω. βρηκα το agv stealth με 260 ευρω.να το παρω? το εχει κανεις το κρανος? το δεσιμο του ειναι απλο και γρηγορο ή ειναι μπελας? (δεν εχει κλιψακι για οποιον δε γνωριζει).

Καλημέρα και από μένα...Τυχαίνει να έχω το συγκεκριμένο κράνος σε γυαλιστερό μαύρο...Το έχω 9 μήνες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος...Καλά κάθεται στο κεφάλι μου...Κάτι πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι όλη η επένδυση είναι αποσπώμενη για να την καθαρίζεις και επίσης το ότι έχει το "αγωνιστικό" κούμπωμα,που από όσο γνωρίζω θεωρείται καλύτερο και πιο ασφαλές από το "απλό" κούμπωμα....Μην το σκέφτεσαι για το κούμπωμα...Μόλις το συνηθίσεις θα κουμπώνεις το κράνος σε 4-5 δεύτερα και με το ένα χέρι... :ohyes:

καλημερα. να κανω μια ερωτησουλα και εγω. διαθετω ως 300 ευρω. βρηκα το agv stealth με 260 ευρω.να το παρω? το εχει κανεις το κρανος? το δεσιμο του ειναι απλο και γρηγορο ή ειναι μπελας? (δεν εχει κλιψακι για οποιον δε γνωριζει).

Agv Stealth υπαρχουν πολλά! Για ποιο μοντελο ενδιαφερεσαι? Για κοιτα εδω, το προτεινω το συγκεκριμενο site ανεπιφυλακτα! http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhelme-Helmets/AGV-Helmets/AGV-Stealth

Και εγώ σου προτείνω το εν λόγω site...Και εγώ από εκεί το είχα παραγγείλει και μου είχε βγει 220€ μαζί με τα μεταφορικά...:kalo:...Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή και αρκετά καλές τιμές...! :ohyes:

Τώρα στα αρνητικά του κράνους θα έβαζα την ηχομόνωσή του...Όσο από θέμα σταθερότητας στα πολλά...Επειδή εγώ είμαι fairingάτος και έχω μια καλή,όσο να'ναι,προστασία από τον αέρα δεν έχω πρόβλημα...Τώρα πάνω στο shiver δεν ξέρω τιγίνεται ακριβώς...Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με το εν λόγω κράνος ότι έιχα πάρει ένα shiver για κάποια χλμ...Αλλά επειδή φυσικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος,θα έλεγα να ρωτήσεις τον CRIS με το shiver,από Αλεξανδρούπολη,που αν δεν κάνω λάθος έχει κι αυτός AGV Stealth... :bye:

*

zlionakis

« Απάντηση #46 - : Ιανουάριος 13, 2009, 12:43:54 μμ »
Εγώ πάντως έχω και arai RX-7 Corsair και shoei XR1000.

To shoei είναι πιό ήσυχο σίγουρα αλλά το arai έχει μακράν καλύτερη σταθερότητα και αερισμό.

Μόλις βάλεις arai και κάθεται στον τύπο του κεφαλιού σου....απλά δεν ξανασκέφτεσαι ποτέ κάτι άλλο!!!

*

shivermaniac

« Απάντηση #47 - : Μάιος 15, 2009, 09:28:31 πμ »
Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα - το αμελησα το χειμώνα αλλα πλεον δε σηκωνει αλλη αναβολη. Συγκεντρωσα τις πληροφοριες και τις γνωμες σας και ψαχνοντας  κατεληξα σε αυτα που νομιζω οτι καλυπτουν τις αναγκες μου χωρις να ξεφευγουν υπερβολικα σε τιμη. Είναι τα εξης (χωρις σειρα αξιολογησης):
1. OGK FF5: Πολύ καλές κριτικές και  καλή τιμη. Εχουμε καμια ακρη σε Θεσ/νικη ? Το μοτομαρκετ απο οτι βλεπω δεν τα πουλαει πλεον. βρηκα και αυτο το site αλλα ειναι Ιαπωνια.. http://www.moto-works.jp/ogk/index.html#2009color
2. Arai GP-5X: 5 αστερια στην αξιολογηση του υπουργειου συγκοινωνιων!! http://sharp.direct.gov.uk/search/details/?id=11 αλλα κρανη πολυ ακριβοτερη με το ζορι παιρνουν 3 αστερια..
3. shoei  XR1000: καλος συνδυασμος τιμης και αποδοσης νομιζω.
4. arai viper GT: ακουω καλα λογια.
5. Arai RX-7 αν και ακριβο..

δινω μεγαλη σημασια στην ποιοτητα κατασκευης , την δυνατοτητα αφαιρεσης του εσωτερικου για πλυσιμο και στην ευκολια αλλαγης ζελατινας
με ενδιαφερουν αλλα λιγοτερο ο θορυβος και το βαρος
εμφανιση και γραφικα εχουν δευτερεουσα σημασια οχι οτι πειραζει αν υπαρχουν
 με αυτα τα δεδομενα ποιο θεωρειτε καλυτερη επιλογη?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2009, 09:30:54 πμ από shivermaniac »

*

Stratos82

« Απάντηση #48 - : Μάιος 15, 2009, 10:03:31 πμ »

Εχω την εντυπωση οτι το ARAI GP-5X ειναι κρανος αυτοκινητου....  :thnk:

*

Αποσυνδεδεμένος lospsi

• 2816
  • The gentle giant
    • Κυτιοποιία
  • Μοντέλο μηχανής: KTM 1290 SAS 2019
  • Αντιδράσεις: +2064
« Απάντηση #49 - : Μάιος 15, 2009, 11:20:43 πμ »
απλα να σου πω οτι αλλη εφαρμογη εχουν τα Arai και αλλη τα Shoei. Καλυτερα λοιπον να πας να δοκιμασεις τα κρανη που σκεφτεσαι να παρεις μιας και μπορει απο την σχετικη λιστα να βγαλεις μερικα.
Κακα τα ψεμματα, αγορα κρανους διαβαζοντας μονο προδιαγραφες δεν ειναι καλο να κανεις
 :bye:
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

*

ΒΑΣΙΛΗΣ

« Απάντηση #50 - : Μάιος 15, 2009, 11:34:15 πμ »
Θα σου πω για το xr1000 που εχω,ειναι απο τα ποιο αθορυβα,απο ποιοτητα και ασφαλεια δεν χρειαζετε να σου πω κατι,καλο εξαερισμο,πολυ καλη αεροδυναμικη,pinlock στανταρ και το σημαντικο πολυ καλη εφαρμογη στην κεφαλα μου,προσωπικα το εχω ευχαριστηθει  :kalo: :kalo:  Το arai το εχει φιλος,στα μειον του ο πολυς θορυβος :dry:          καλοριζικο οτι κιαν παρεις,ηρθε η ωρα του οπως ειπες :ohyes:

*

shivermaniac

« Απάντηση #51 - : Μάιος 15, 2009, 02:04:03 μμ »
- ΤΟ GP-5X   ειναι μηχανης τελικα, κι εγω αυτοκινητου νομιζα αλλα εκανα λαθος. αισθητικα δεν ειναι σπουδαιο  αλλα τα επισημα τεστ το βγαζουν κορυφαιο. επισης εχει κορυφαια τιμη
- το xr 1000 καλη περιπτωση ακουγεται. εχουμε σημειο πωλησης στην Ελλαδα με χαμηλη τιμη ή πρεπει να στραφω στο ιντρνετ?
- σιγουρα πρεπει να δοκιμασω και αυτ θα κανω πολυ συντομα απλως υπαρχουν δυο βασικα θεματα. καταρχην τα πεισσοτερα καταστηματα εχουν ορισμενα ενδεικτικα κρανη τα πιο κλασσικα, τα υπολοιπα μονο παραγγελια. μιλω για β ελλαδα. πχ το GP-5X  και το OGK FF5 δε μπορω να     ταβρω πουθενα.. επισης απο τη σχετικη μου εμπειρία έχω διαπιστωσει ι η εφαρμογη ενς κράνους την πρωτη φορα μπορει να εχει τεραστια διαφορα απο την αισθηση μετα απο την παροδο καποιου χρονικου διαστηματος. επισης δεν μπορεις να κρινεις ουτε τη συμπεριφορα του στο ταξιδι, τιποτα παρα μονοτην αρχικη αισθηση στο κεφαλι. μου χει τυχει κρανοςτων 80 ευρω που καθοταν τελεια.. γι αυτο θελω να ακουσω τις αποψεις οσων εχουν ήδη ή εχουν δοκιμασει καποιο απο αυτα ή γενικα οποιο θεωρουν κορυφαιο.

*

ΒΑΣΙΛΗΣ

« Απάντηση #52 - : Μάιος 15, 2009, 02:20:29 μμ »
Αντιπροσωπος στα shoei ειναι ο Τζωρτζοπουλος 2109241108 κανε ενα τηλ να μαθεις ποιος τα εχει β.Ελλαδα, :bye: :bye:

*

Stratos82

« Απάντηση #53 - : Μάιος 15, 2009, 02:23:50 μμ »
 Οπως ειπε και ο lospsi καλο θα ηταν να κανεις μια βολτα απο τα γνωστα μοτομαγαζα και να δοκιμασεις ολα τα κρανη που σε ενδιαφερουν.Περισυ που ψαχνομουν δοκιμασα Arai,Shoei,Suomy και Shark.Την καλυτερη ποιοτητα,κατα την γνωμη μου παντα,την ειχε το Arai (viper gt).Επισης πολυ ωραια αισθηση εδινε το Suomy και το Shark.Θεωρω απαραδεκτο το οτι το εσωτερικο στο XR-1000 ΔΕΝ ειναι πλενομενο,για κρανος των 500Ε....
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2009, 02:34:58 μμ από Stratos82 »

*

Stratos82

« Απάντηση #54 - : Μάιος 15, 2009, 02:28:00 μμ »

Επισης πολυ σημαντικο ειναι να βρεις το σωστο νουμερο.Εγω πχ αλλο νουμερο εβαζα Arai και αλλο Shoei.Η μια μαρκα απο την αλλη εχουν μεγαλες διαφορες.

*

LELOS

« Απάντηση #55 - : Μάιος 15, 2009, 02:29:35 μμ »
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ , ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΛΙΤ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ  ARAI ΚΑΙ SHOEI  . ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ STREET ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ SYPERBIKE  ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ . ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ STREET ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΠΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΚΕΛΥΦΟΣ , ΕΛΑΧΙΣΤΡΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΤΟΜΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΑΣΑΡΙΑ  . ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Η ΘΕΣΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΕΙ ΟΔΗΓΗΣΗΣ . ΕΧΩ ΤΟ ASTRO J ΤΗΣ ARAI ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .

*

Θανάσης

« Απάντηση #56 - : Μάιος 15, 2009, 02:40:58 μμ »
Το x-spririt είναι μοντ 2003 πήγαινε σε κάτι πιο νέο 

*

ironhide

« Απάντηση #57 - : Μάιος 15, 2009, 04:41:51 μμ »
Οπως ειπε και ο lospsi καλο θα ηταν να κανεις μια βολτα απο τα γνωστα μοτομαγαζα και να δοκιμασεις ολα τα κρανη που σε ενδιαφερουν.Περισυ που ψαχνομουν δοκιμασα Arai,Shoei,Suomy και Shark.Την καλυτερη ποιοτητα,κατα την γνωμη μου παντα,την ειχε το Arai (viper gt).Επισης πολυ ωραια αισθηση εδινε το Suomy και το Shark.Θεωρω απαραδεκτο το οτι το εσωτερικο στο XR-1000 ΔΕΝ ειναι πλενομενο,για κρανος των 500Ε....

Το εσωτερικό του XR-1000 είναι πλενόμενο απλά δεν είναι αφαιρούμενο!

*

Αποσυνδεδεμένος tasosm

• 1045
  • Αντιδράσεις: 0
« Απάντηση #58 - : Μάιος 15, 2009, 05:03:44 μμ »
Το εσωτερικο του SHOEI XR-1000 ειναι πλενομενο και εν μερη αφαιρουμενο

*

Stratos82

« Απάντηση #59 - : Μάιος 15, 2009, 05:10:54 μμ »

Οκ ρε παιδια,α φαιρουμενα ειναι μονο τα μαγουλα.Αν δεν βγαινει το υπολοιπο πως ακριβως το πλενεις,το βουτας ολο μαζι στην λεκανη με το νερο...?:goodluck:

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης