0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

akoro

scarabeo 250 αξιζει;
« - : Ιούνιος 14, 2007, 10:02:20 πμ »
Καλημέρα σε όλους είμαι νέο μέλος και με ενδιαφέρει η αγορά ενός scarabeo 250.
Ξέρεις κανεις αν αξίζει ή να δώ κάτι άλλο.
Η χρήση του θα είναι κύρια μέσα στην πόλη και μερικές διαδρομές έδω γύρω (αποδράσεις κλπ). Σε σχέσει με τα Beverly τις piaggio είναι καλύτερο χειρότερο; Απο ότι ξερω φoράνε τον ίδιο κινητήρα!
Ευχαριστώ Αποστόλης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2007, 10:48:20 πμ από akoro »

*

Yiannis

Απ: scarabeo 250 αξιζει;
« Απάντηση #1 - : Ιούνιος 14, 2007, 10:35:04 πμ »
Γεια σου φιλε Αποστολη κ καλωσηρθες στο φορουμ!

Για τη χρηση που το θες πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει το scarabeo. Το μοντελο ειναι αρκετα καινουριο κ ειναι δυσκολο να βρεις καποιον που το εχει για να σου πει τη γνωμη του(η οποια δεν θα ηταν κ τοσο αντικειμενικη  :D ).

Σε σχεση με το beverly, οι διαφορες θα ελεγα ειναι πολυ μικρες αφου κ τα δυο απευθυνονται στο ιδιο γκρουπ αγοραστων. Σχεδιαστικα θεωρω οτι ειναι πολυ πιο "φρεσκο" το scarabeo. Θα σου προτεινα να πας να τα οδηγησεις κ τα δυο κ να παρεις αυτο που σου αρεσει.

Καλωσηρθες κ παλι στο φορουμ κ καλη αγορα!
 :bye:

*

akoro

« Απάντηση #2 - : Ιούνιος 14, 2007, 11:28:32 πμ »
Από θέμα αξιοπιστίας τι γίνεται. Έχω ακούσει πολλά για τις Aprilia στο σέρβις ανταλλακτικά κλπ.  Έχουν βελτιωθεί καθόλου τα πράγματα; Καταλαβαίνετε τους προβληματισμούς μου για αυτό και έφερα ως παράδειγμα το  Beverly

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
« Απάντηση #3 - : Ιούνιος 14, 2007, 11:39:25 πμ »
Από θέμα αξιοπιστίας τι γίνεται. Έχω ακούσει πολλά για τις Aprilia στο σέρβις ανταλλακτικά κλπ.  Έχουν βελτιωθεί καθόλου τα πράγματα; Καταλαβαίνετε τους προβληματισμούς μου για αυτό και έφερα ως παράδειγμα το  Beverly
Αυτά που έχεις ακούσει τα περισσότερα είναι (ήταν) αλήθεια!
Τον τελευταίο καιρό όμως τα πράγματα έχουν αρχίσει κι αλλάζουν,
αποδεδειγμένα, προς το καλύτερο.
Ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις μην λάβεις υπόψην σου "μπαγιάτικα" νεα "ραδιοαρβύλας" απο άτομα που δεν γνωρίζουν! ;)
Καλώς ήρθες στο ..... :abh: :kalo: :bye:

*

Yiannis

« Απάντηση #4 - : Ιούνιος 14, 2007, 04:17:43 μμ »
Δηλαδη θεωρεις τα Piaggio πιο αξιοπιστα απο τα Aprilia;;; Επετρεψε μου να αμφιβαλω ΠΑΑΑΑΡΑπολυ.

Το προβλημα της Απριλια ηταν τα ανταλακτικα. Τωρα ομως, κ με βαση μαρτυριες ιδιοκτητων Απριλια (κ οχι ραδιο-αρβυλα οπως ανεφερε πιο πανω ο Νικος) τα πραγματα εχουν βελτιωθει απιστευτα! Ενα αλλο θεμα ειναι να βρεις κ ενα καλο μηχανικο-ανθρωπο. Γιατι οι περισσοτεροι μηχανικοι της Απριλια, ουτε καλοι μηχανικοι ειναι, αλλα (κ σημαντικοτερο) ουτε καλοι ανθρωποι. Εμεις εδω τουλαχιστον εχουμε λυσει αυτο το προβλημα.

Ενα αρνητικο της Απριλια (αφου εδωσες το παραδειγμα με τα  Piaggio) ειναι οτι εχει ακριβοτερα σερβις.

Δεν θελω να σε επιρρεασω, απλα λεω τα πραγματα ως εχουν για να τα ζυγισεις κ να αποφασισεις.

Για αξιοπιστια δεν μιλησα γιατι θεωρω οτι, οτι φτιαχτηκε απο ανθρωπο καποια στιγμη θα χαλασει. Το οτι εχω ενα Sportcity 200 που σε 1 μηνα κλεινει 2 χρονια σε ζεστες, ηλιο, βροχη, κρυα, χιονια(!!!), καθε μερα δικαβαλλο με μπαγκαζια Πειραιας-Κηφισια, με 28000χλμ κ δεν εχει καταλαβει τιποτα, λεει κατι σε εσενα; Εμενα παλι δεν μου λεει τιποτα.

Κ παλι καλο ψαξιμο κ καλη αγορα.

*

akoro

« Απάντηση #5 - : Ιούνιος 15, 2007, 12:46:36 πμ »
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας αλλα μάλλον παρεξηγήσατε όσα είπα.
Με το θέμα δεν είμαι και πολυ σχετικός και ρωτάω να μάθω.
Δεν θεωρώ το Beverly  πιό αξιοπιστο απο το σκαθάρι και ούτε λόγος να γίνεται από θέμα ποιότητας (οπτικά τουλάχιστόν καλύτερο φινιρισμα κλπ) απλά διάβασα σε κάποια φόρουμ και εδώ για κάποιες βλάβες στις οποίες οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Μάλλον θα το διαβάσατε και εσεις. Εξάλλου για τον scarabeo θα πάω γιατί μου αρέσει πολύ και είναι κάπως διαφορετικός απο τα υπόλοιπα scooteraκια. Αν γνωρίζει κάποιος κανένα έμπορο για την αγορά θα ήταν η γνώμητου ευπρόσδεκτη όπως και για σερβις.

*

Yiannis

« Απάντηση #6 - : Ιούνιος 15, 2007, 09:30:36 πμ »
Αν μπορεις, βαλε τα links που λενε για τα προβληματα του Scarabeo. Μου κανει φοβερη εντυπωση μιας κ το μοντελο ειναι πολυ καινουριο.

Για εμπορους Απριλια, παρε τους τηλεφωνο να σου δωσουν μια λιστα. Πηγαινε ρωτα σε αρκετους κ αγορασε απο αυτον που θα σου κανει καλυτερη τιμη-προσφορες. Οσο για το σερβις, κατι μου λεει οτι μεχρι να αγορασεις θα εχει ανοιξει ενα καινουριο εξουσιοδοτημενο συνεργειο (επι της Κηφισσου) οπου θα πηγαινει κ η πλειοψηφια των aprilia bikers. :ohyes: :ohyes: :ohyes:

:bye:

*

zeus

« Απάντηση #7 - : Ιούνιος 15, 2007, 11:26:49 μμ »
Δηλαδη θεωρεις τα Piaggio πιο αξιοπιστα απο τα Aprilia;;; Επετρεψε μου να αμφιβαλω ΠΑΑΑΑΡΑπολυ.

Το προβλημα της Απριλια ηταν τα ανταλακτικα. Τωρα ομως, κ με βαση μαρτυριες ιδιοκτητων Απριλια (κ οχι ραδιο-αρβυλα οπως ανεφερε πιο πανω ο Νικος) τα πραγματα εχουν βελτιωθει απιστευτα! Ενα αλλο θεμα ειναι να βρεις κ ενα καλο μηχανικο-ανθρωπο. Γιατι οι περισσοτεροι μηχανικοι της Απριλια, ουτε καλοι μηχανικοι ειναι, αλλα (κ σημαντικοτερο) ουτε καλοι ανθρωποι. Εμεις εδω τουλαχιστον εχουμε λυσει αυτο το προβλημα.

Ενα αρνητικο της Απριλια (αφου εδωσες το παραδειγμα με τα  Piaggio) ειναι οτι εχει ακριβοτερα σερβις.

Δεν θελω να σε επιρρεασω, απλα λεω τα πραγματα ως εχουν για να τα ζυγισεις κ να αποφασισεις.

Για αξιοπιστια δεν μιλησα γιατι θεωρω οτι, οτι φτιαχτηκε απο ανθρωπο καποια στιγμη θα χαλασει. Το οτι εχω ενα Sportcity 200 που σε 1 μηνα κλεινει 2 χρονια σε ζεστες, ηλιο, βροχη, κρυα, χιονια(!!!), καθε μερα δικαβαλλο με μπαγκαζια Πειραιας-Κηφισια, με 28000χλμ κ δεν εχει καταλαβει τιποτα, λεει κατι σε εσενα; Εμενα παλι δεν μου λεει τιποτα.

Κ παλι καλο ψαξιμο κ καλη αγορα.

+1

*

akoro

« Απάντηση #8 - : Ιούνιος 16, 2007, 03:22:28 πμ »
Για τα προβλήματα που είπα δεν αφορούσαν το 250 αλλά σε άλλα μοντέλα (θα βάλω τα link) και μάλιστα ένα για το νέο 500 σκαραβέο που έμεινε μετα απο 14 χλμ.
Το μοντέλο δεν είναι και τόσο καινούργιο κυκλοφορεί 6 μήνες και πάνω.
Οπως καταλαβένεται δεν θέλω να πάρω κάτι και μετα να το μετανιώσω γιατι τα χρήματα δεν είναι λίγα και για αυτό την ψάχνω. Η σύγκριση με το BV είναι λογική αφού είναι το πιο εμπορικό σκουτερ και μάλιστα στην ίδια κατηγορία. Δεν είπα ποτε οτι είναι καλύτερο ή πιό αξιόπιστο. Πάντως ο σκαραβέος΄'εχει καλύτερο φινίρισμα δείχνει πιό ποιοτικός είναι και φτηνότερος (αν και δεν το έχω καταλάβει αυτό)
Όπου ρώτησα μου κάνουν έκπτωση στην αρχική τιμή (μάλιστα κάπου απο 4090 στα 3800) και αρκετά δώρα χωρίς πίεση με μεγάλη ευκολία. Μήπως παίζει κάτι; τι να πω.
Όλοι λένε οτι έχουν δώσει αρκετά και οτι τα προβλήματα με τα ανταλακτικά δεν υπάρχουν πιά. Αν ισχύουν όλα αυτά μιλάμε για καλή περίπτωση.
Και κάτι ακόμη στον δρόμο δεν έχω δεί κανένα να κυκλοφορεί ούτε 250 ουτε 500.
Thanks
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 16, 2007, 03:28:32 πμ από akoro »

*

Συνδεδεμένος lospsi

• 2788
  • Φύλο: Άντρας
  • The gentle giant
    • Κυτιοποιία
  • Μοντέλο μηχανής: KTM 1290 SAS 2019
  • Αντιδράσεις: +2019
« Απάντηση #9 - : Ιούνιος 20, 2007, 12:18:15 μμ »
μιας και ειμαι και γω στο ψαξιμο, δεν μας λες που σου κανουν τετοια εκπτωση και τι δωρα σου δινουν? Για πληρωμη μετρητοις??

Επισης να προσθεσω οτι χθες πηγα στον Αρμακολα και μου ειπε οτι το χρηματοδοτικο της Απριλια για τα σκαραμπεο (10%προκ. και 3% επιτοκιο) ΔΕΝ ισχυει - εχει προσπαθησει να κανει κατι αυτος αλλα δεν...δινει δικο του χρηματοδοτικο απο Πειραιως με 11% επιτοκιο.
Η Απριλια - μιλησα σημερα - ισχυριζεται οτι ισχυει το παραπανω χρημ/κο προγραμμα και με παρεπεμψε σε dealer, δηλ. Αρμακολας η Βυνιος (συμφωνα με την περιοχη που μενω).

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?? :cry: :cry:
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

*

Αποσυνδεδεμένος frama

• 103
  • Φύλο: Άντρας
  • Μοντέλο μηχανής: ETV 1000
  • Αντιδράσεις: +15
« Απάντηση #10 - : Ιούνιος 20, 2007, 03:49:01 μμ »
Πριν απο λίγο καιρό αγόρασα το sportcity 250 και ενώ οι επισημοι dealers σου πουλάνε το μηχανάκι σκέτο και με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο Βύνιος μου έδωσε βαλιτσάκι (kappa 35), συναγερμό meta, κλειδαριά δισκόφρενου και κουλούρα και τον κοίταζα σαν  χαζός. :kalo:

*

Yiannis

« Απάντηση #11 - : Ιούνιος 20, 2007, 04:15:32 μμ »
Εγω οταν ειχα αγορασει το Sportcity, μου εδωσαν δωρο βαλιτσα Καππα 46αρα, κουλουρα (πολυ καλη) κ κρανος(μαπα). Το μαγαζι που ειχα παει ηταν ο Γκοργκολης στη Θησεως. Πηγαινετε μια βολτα κ απο εκει, δεν εχετε να χασετε τιποτα. Μου ειχαν φανει σωστοι επαγγελματιες.

*

akoro

« Απάντηση #12 - : Ιούνιος 20, 2007, 07:09:38 μμ »
Τελική τιμή 3900 με δώρο βαλιτσάκι Aprilia 47lit. και ανεμοθώρακα απο το 500 χρηματοδότηση χωρίς εξοδα αλλα μονο 50€ πινακίδες σήμα κλπ. καλάδεν είναι; Συναγερμό έχει εργοστασιακό!
Μιχαλακοπούλου. Εμένα για χρηματοδότηση 3% μου είπαν ότι δεν ισχυει πλέον ήταν μέχρι 30 Μαίου
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 21, 2007, 02:27:56 πμ από akoro »

*

akoro

« Απάντηση #13 - : Ιούλιος 02, 2007, 02:20:45 μμ »
 :D Την παρασκευή πήρα τελικά το scarabeo 250ie. φανταστικό :)

*

eRaSer

« Απάντηση #14 - : Ιούλιος 02, 2007, 03:29:36 μμ »
Άντε καλοτάξιδο και καλό στρώσιμο!!!!!!!! :D

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης