0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες καλησπέρα,Όπως αρκετοί ξέρετε, έχω ένα Tuono 1000 με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά λόγω συνθηκών δεν το οδηγώ όσο θα ήθελα επίσης έχω και μια Vespa GTS 300 την οποία έχω για καθημερινό.Σκέφτομαι να τα δώσω και τα δύο και να πάρω το Τ660 το οποίο θα εκτελεί χρέη καθημερινού. Λόγω του ότι ήρθε και το τέταρτο μέλος στην οικογένεια, οι Κυριακάτικες βόλτες πάνε περίπατο.Η Vespa δε μου προσφέρει καμία οδηγική ευχαρίστηση και δεν έχω κανένα δέσιμο μαζί της, οπότε λέω να κάνω το βήμα.Το 1000 έχω προσπαθήσει να το έχω για καθημερινό αλλά κουράζει και καίει.
χωρίς εργάτη στη πολη φιλε.....δυστηχώς θελουμε εναν εργάτη και ενα για τα πουλ μουρ και τα γουστα μας.
Παράθεση από: zannisvel στις Αύγουστος 10, 2021, 03:34:51 μμΠαίδες καλησπέρα,Όπως αρκετοί ξέρετε, έχω ένα Tuono 1000 με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά λόγω συνθηκών δεν το οδηγώ όσο θα ήθελα επίσης έχω και μια Vespa GTS 300 την οποία έχω για καθημερινό.Σκέφτομαι να τα δώσω και τα δύο και να πάρω το Τ660 το οποίο θα εκτελεί χρέη καθημερινού. Λόγω του ότι ήρθε και το τέταρτο μέλος στην οικογένεια, οι Κυριακάτικες βόλτες πάνε περίπατο.Η Vespa δε μου προσφέρει καμία οδηγική ευχαρίστηση και δεν έχω κανένα δέσιμο μαζί της, οπότε λέω να κάνω το βήμα.Το 1000 έχω προσπαθήσει να το έχω για καθημερινό αλλά κουράζει και καίει.γιατί όχι Speed Triple 765 R ή RS..??? υ.γ. θα σας αλλάξω έναν-έναν!!
Παράθεση από: stelios στις Αύγουστος 10, 2021, 07:11:50 μμΠαράθεση από: zannisvel στις Αύγουστος 10, 2021, 03:34:51 μμΠαίδες καλησπέρα,Όπως αρκετοί ξέρετε, έχω ένα Tuono 1000 με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά λόγω συνθηκών δεν το οδηγώ όσο θα ήθελα επίσης έχω και μια Vespa GTS 300 την οποία έχω για καθημερινό.Σκέφτομαι να τα δώσω και τα δύο και να πάρω το Τ660 το οποίο θα εκτελεί χρέη καθημερινού. Λόγω του ότι ήρθε και το τέταρτο μέλος στην οικογένεια, οι Κυριακάτικες βόλτες πάνε περίπατο.Η Vespa δε μου προσφέρει καμία οδηγική ευχαρίστηση και δεν έχω κανένα δέσιμο μαζί της, οπότε λέω να κάνω το βήμα.Το 1000 έχω προσπαθήσει να το έχω για καθημερινό αλλά κουράζει και καίει.γιατί όχι Speed Triple 765 R ή RS..??? υ.γ. θα σας αλλάξω έναν-έναν!! Τί εχουμε εδώ?! Ανταρσία? Δούρειος ίππος?
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι