APRILIA BIKERS HELLAS
Aprilia 1000cc V-Twins: Model Years 1998-2009 (1998-2009 The Rotax Era) => ETV1000 CapoNord , RST1000 Futura => Μήνυμα ξεκίνησε από: Anestis στις Οκτώβριος 13, 2015, 07:47:52 μμ
-
Θελω καποια στιγμη σιγα σιγα να αντικαταστησω καποιες σωληνωσεις, τις λαστιχενιες, απο το κυκλωμα του νερου αλλα και
του λαδιου. Σκεφτομουν αν μπορω να τα βρω στο εμποριο, πριν τα λυσω, για να μην μεινει η μηχανη λυμμενη και τα περιμενει.
Ξερει καποιος να μου πει τα μετρα για τις σωληνωσεις του νερου και του λαδιου που εχουμε στο Capo ;;;
Επισης εαν και που μπορουμε να βρουμε και σε σιλικονη για του νερου, δεν ξερω εαν μπαινουν και στου λαδιου λαστιχα σιλικονης;; !!
Αξιζει λετε τον κοπο να τα βρω χυμα στο εμποριο; με τι γωνιες και τις στροφες που εχει η μαμα;;; Για το κοστος εννοω.
Μαλιστα το ενα, αυτο του νερου ειναι τριπλο. Θα υπαρχει;;
-
ριξε μια ματια εδω...προσφατα καναμε ομαδικη παραγγελια για αυτοκινητιστικο φορουμ και εκανε παρα πολυ καλη εκπτωση...εχει διαφορες διαμετρους ισως μας ταιριαζει κατιδεν το εχω ελεγξει...με αφορμη την δημοσιευση σου το θυμηθηκα... http://www.do88.se/ (http://www.do88.se/)
-
και στα χαζο-ελληνικα: :P σε καποια φαση αμα διαβασετε μας λεει και ηλιθιους :a22 "Mail πάντα απαντηθεί μέσα σε μία ώρα (εργασίας) και δεν τίθεται θέμα είναι πάρα πολύ ηλίθιος." :h22:
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=el&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.do88.se%2F&edit-text= (https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=el&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.do88.se%2F&edit-text=)
πολυ χρησιμο, ευχαριστω, αρκει τωρα να μαθουμε τις διαμετρους στις σωληνωσεις του capo κι υστερα αν ενδιαφερονται κι αλλοι
να κανουμε μια ομαδικη παραγγελια. :D ;)
-
Άμα δεν έχουν μεγάλες διαφορές από του Mille......
http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?243618-Rsv-mille-samco-hoses (http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?243618-Rsv-mille-samco-hoses)
(http://www.apriliaforum.com/forums/attachment.php?attachmentid=181091&d=1327110346&thumb=1)
-
Έχει διαφορά με του mile , δυστυχώς :(
Κανονικά πρέπει να βγουν όλοι να μετρηθούν και να παραγγελθούν
αντίστοιχοι κομμάτι κομμάτι γιατί σαν σετ δεν υπάρχουν .
Αλλά έχει δουλίτσα αυτή η διαδικασία :)
-
Έχει διαφορά με του mile , δυστυχώς :(
Κανονικά πρέπει να βγουν όλοι να μετρηθούν και να παραγγελθούν
αντίστοιχοι κομμάτι κομμάτι γιατί σαν σετ δεν υπάρχουν .
Αλλά έχει δουλίτσα αυτή η διαδικασία :)
ελα καλημερα !!! και εγω λιγο που το εψαξα εχουν διαφορα, αλλα ειναι ακριβοι οι σιλικονενιοι :(
εσυ που εχεις δευτερο μοτερ δεν τους εχεις διπλους να τα μετραγες ?? :)
παντως ειναι μια δουλεια που πρεπει να γινει, για να μην τρυπησει καποια στιγμη κανενα κολαρο απο το πουθενα :cry:
καλυτερα το προλαμβανειν παρα το θεραπευειν :ohyes: ;)
-
Η καλυτερη λύση είναι να μετρηθούν και να σχεδιαστούν οι σωλήνες, ώστε να υπάρχει σχέδιο με τις γωνίες τους και τις διαστάσεις τους (μήκος, διατομή). Μετά υπάρχουν πολλά μαγαζιά χονδρικής που αγοράζεις γωνίες και ευθείες μες το μέτρο, οπότε αν πάρετε 2-3 θα βγει κάπως οικονομικά. Απόσο 'εχω δει για την ίδια εσωτερική διατομή οι σιλικονάτοι βγαίνουν λίγο πιο χοντροι..άρα πρέπει να δείτε μην βρίσκουν σε κάνα πλαστικό ή μέταλλο λόγω πιο μεγάλου πάχους. ΠΧ http://energieracing.com/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/?lang=el&filter_type-of-product=4810 (http://energieracing.com/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/?lang=el&filter_type-of-product=4810)
ενδεικτικά...http://www.stefagomma.com/sigmaomegalambdaetanuepsilonsigma-psiupsilongammaepsiloniotaomicronupsilon---nuepsilonrhoomicronupsilon---kappaomicronlambdalambdaalpharhoalpha-sigmaiotalambdaiotakappaomicronnuetasigma.html (http://www.stefagomma.com/sigmaomegalambdaetanuepsilonsigma-psiupsilongammaepsiloniotaomicronupsilon---nuepsilonrhoomicronupsilon---kappaomicronlambdalambdaalpharhoalpha-sigmaiotalambdaiotakappaomicronnuetasigma.html)
-
πολυ ωραια !!! παρα πολυ ωραια !!! :kalo: μπραβο ρε Γιανναρε θα το κοιταξω και σου πω ;)
-
Στο service manual απιθανο να λεει τις μετρησεις ε; Αν μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη εγω ενδιαφερομαι για ομαδικη αγορα παντως.
-
στα ανταλακτικα ειχε κατι νουμερα αλλα οχι σε ολα,
δηλαδη στου λαδιου 12 χ 19 & 6χ12 και στου νερου 6χ13 ενα νουμερο αλλα εχει και αλλα που δεν τα λεει μεσα
παντως καλο ειναι καποια στιγμη να το δρομολογησουμε και να αλλαχτουν, εμενα πανε 9,5 χρονια μπορει να ειναι σε καλη κατασταση....
ετσι δειχνουν δηλαδη :thnk: αλλα ποτε δεν ξερεις :D ;)
-
Είναι πολύ καλής ποιότητας η μαμά σωληνώσεις ,
από τι έχω δει μέχρι στιγμής επεξεργαζόμενος 2 μοτέρ :P
-
δεν λεω ειναι καλες !!! αλλα στα 10 χρονια καλο ειναι να εχουμε το νου μας !!! :ohyes:
Εεεεε.....???? καλο μου παιδι μετρα τους σωληνες και τα σωληνακια εαν σου ειναι ευκολο να μας πεις, :P η οποιος εχει στο χερι κανενα
μοτερ να μας φωτισει !!! :idea: :idea: :idea: :prey: :prey: :prey: :hlp%
-
Άμα δεν έχουν μεγάλες διαφορές από του Mille......
http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?243618-Rsv-mille-samco-hoses (http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?243618-Rsv-mille-samco-hoses)
(http://www.apriliaforum.com/forums/attachment.php?attachmentid=181091&d=1327110346&thumb=1)
Παντως μουρλιαααα φαίνονται αυτές οι σωληνώσεις!
-
Άμα βγάλουμε άκρη τελικά με τις διατομές και γίνει ομαδική, μέσα.
Αλλιώς έξω.
-
τελικα υπαρχει καποιος να μας πει τα μετρα για τους σωληνες /κοοολαρααα ?? :P :D
-
Μήπως υπάρχει κάποιος κολαράς να πάμε να το δεί και να μας πεί και μια τιμή καλύτερα? Θέλει επαγγελματία η δουλειά να κάνει σωστές μετρήσεις.
-
Μήπως υπάρχει κάποιος κολαράς να πάμε να το δεί και να μας πεί και μια τιμή καλύτερα? Θέλει επαγγελματία η δουλειά να κάνει σωστές μετρήσεις.
κολαρας ???
κανεναν τετοιο δηλαδης ?? !!! :a22
(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/05/10/06/2883D32600000578-0-image-m-17_1431235442899.jpg)
-
κολαρας ???
κανεναν τετοιο δηλαδης ?? !!! :a22
:hysterl :hysterl :a22 :hha% :hha% τι μα@@@ς εισε ..κλαμα παλι :lol% :pp%
-
Μήπως υπάρχει κάποιος κολαράς να πάμε να το δεί και να μας πεί και μια τιμή καλύτερα? Θέλει επαγγελματία η δουλειά να κάνει σωστές μετρήσεις.
κολαρας ???
κανεναν τετοιο δηλαδης ?? !!! :a22
Τσίμπησες αμέσως πορνοδιαστροφικέ τύπε!!
-
μπας κ υπήρξε καμιά εξέλιξη επί του θέματος? Ο Ανέστης βρήκε τελικά καμιά άκρη για τις διαστάσεις των ......''κολάρων'' :P :a22
-
Οχι Γιαννη δεν εχω κοιταξει ακομη, η αληθεια ειναι οτι το αμελησα εχω τα δειγματα απο τον Χρηστο 69, απλα δεν εχω τρεξει ακομα :)
Εχω μεινει ακομη στην φωτο πιο πανω :P
-
τετοιον κΟλαρο χαιρεσαι να τον καβαλας :cry: