APRILIA BIKERS HELLAS
Scooters Aprilia, Vespa, Piaggio και λοιπά => Aprilia & Piaggio 50cc - 150cc - 350cc => Μήνυμα ξεκίνησε από: zeus στις Απρίλιος 03, 2007, 11:36:09 μμ
-
εχω μερικεσ αποριεσ αν σασ ειναιευκολο μπορειτε να μου τισ λυσετε?
1)υπαρχει μπαγκαζιερα για να βαλω μεσα full face κρανοσ?
2)ποσο στοιχιζει?
3) δημιουργει προβληματα μεσα στην κινηση?
4)το ασχημαινει το scooter?
Σασ ευχαριστω πολυ!!!
-
εχω μερικεσ αποριεσ αν σασ ειναιευκολο μπορειτε να μου τισ λυσετε?
1)υπαρχει μπαγκαζιερα για να βαλω μεσα full face κρανοσ?
2)ποσο στοιχιζει?
3) δημιουργει προβληματα μεσα στην κινηση?
4)το ασχημαινει το scooter?
Σασ ευχαριστω πολυ!!!
1)υπαρχει μπαγκαζιερα για να βαλω μεσα full face κρανοσ?
Υπάρχει μπαγκαζιέρα και για δυο κράνη αμα θές αλλά στο σκούτερ
καλό είναι να μη βάλεις τόσο μεγάλη.
2)ποσο στοιχιζει?
Οι τιμές παίζουν απο μαγαζί σε μαγαζί και απο ποιότητα σε ποιότητα.
Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα τα χρήματα που θα διαθέσεις.
3) δημιουργει προβληματα μεσα στην κινηση?
Δεν νομίζω είναι θέμα συνήθειας.
4)το ασχημαινει το scooter?
Αυτό το τελευταίο έχει να κάνει με τα διαφορετικά γουστα που έχει ο καθένας.
Αν έχεις αποφασίσει ότι σου χρειάζεται η μπαγκαζιέρα κάνε μια έρευνα αγοράς
κι ανάλογα το κόστος και το γούστο σου διαλέγεις και πάιρνεις.
-
αν βαλω μικροτερη μπαγκαζιερα θα χωραει full face κρανοσ ομωσ?
κ γιατι να μη βαλω μπαγκαζιερα μεγαλη στο scooter?
για να βαλω full face κρανοσ θελει μεγαλη μπαγκαζιερα?
-
αν βαλω μικροτερη μπαγκαζιερα θα χωραει full face κρανοσ ομωσ?
κ γιατι να μη βαλω μπαγκαζιερα μεγαλη στο scooter?
για να βαλω full face κρανοσ θελει μεγαλη μπαγκαζιερα?
Όταν θα πας να αγοράσεις μπαγκαζιέρα να έχεις και το κράνος σου μαζί που υποθέτω ότι είναι fullface.
Εκεί θα δεις τι σου κάνει. Δεν χρειάζεται και τεράστια μπαγκαζιέρα για ένα κράνος.
Για δυο όμως θα πρέπει να κοιτάς απο 46lit και πάνω.
Δεν απαγορεύεται να βάλεις μεγάλη μπαγκαζιέρα στο σκούτερ, εφόσον σε εξυπηρετεί οκ.
Αλλά για 125cc δεν ξέρω πως θα δείχνει. Και πάλι σου είπα είναι ανάλογα τα γούστα. :bye:
-
θελω μπαγκαζιερα για ενα κρανοσ οχι για 2! το αλλο το βαζω κατω απο τη σελα!για ενα full face κρανοσ ειναι δυνατον να χρειαζεται μπαγκαζιερα 46 λιτρων? :cry:
-
μπηκα στο site τησ απριλια κ ειδα οτι για το sportcity βγαζει 2 μπαγκαζιερεσ η μια ειναι 24 λιτρων κ η αλλη 32! θα χωραει αραγε στην μπαγκαζιερα των 24 λιτρων ενα full face κρανοσ?
αν οχι στων 32 λιτρων θα χωραει?
-
Στην 32αλιτρη θα χωρεσει και θα εχεις και λιγο χωρο για κατι ακομα (λουκετο,αδιαβροχο κλπ). Αν πας σε κατι μεγαλυτερο δεν θα εχεις προβλημα εκτος του γεγονοτος οτι εαν εχεις μεγαλη μπαγκαζιερα θα την φορτωνεις και οσο μεγαλυτερο το βαρος που θα εχεις πισω τοσο θα επιδρα στην συμπεριφορα του.
Κατα την γνωμη μου δοκιμασε την 24λιτρη και σου κανει κρατα αυτη.
Φιλικα
-
Συγνωμη, αλλα ποιος ο λογος να προτιμησεις μια μικρη βαλιτσα απο μια μεγαλη;
Αν ειναι αισθητικος ο λογος, πιστευω οτι, οποια βαλιτσα κ να βαλει κανεις, το χαλαει αισθητικα το μηχανακι. Εξαλλου βαζεις μια βαλιτσα για πρακτικους λογους. Οποτε γιατι να μην ειναι οσο πιο πρακτικη γινεται; (χωρις υπερβολες ομως)
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις μια 46αρα! Το Sportcity δεν εχει κ ιδιαιτερα μεγαλους χωρους οποτε...
Εγω εχω βαλει 46 κ δεν το εχω μετανιωσει καθολου. Χωραει 2 κρανη κ κατι ψιλα. Επισης χωραει ολα τα ρουχα μου για τις καλοκαιρινες διακοπες. :D Το αισθητικο αποτελεσμα δεν με ενοχλει. Θα βρω καμια φωτο κ θα την ποσταρω για να κρινεις με τα δικα σου κριτηρια. Επισης δεν εχει κανενα προβλημα μεσα στην κινηση στην πολη. Ειναι αρκετα στενη. Κ κατι τελευταιο, δεν ειναι αναγκη να ειναι Απριλια η βαλιτσα που θα βαλεις. Υπαρχουν πολλες μαρκες (πχ Kappa) που μπορει να ειναι οικονομικα πιο συμφερουσες.
-
φιλε μου θα το εκτιμουσα πολυ να βαζεσ μια φωτογραφια να δω πωσ ειναι!!! δηλαδη μπαινουν κ αλλεσ μπαγκαζιερεσ που δεν ειναι απριλια κ δεν υπαρχει προβλημα?
-
Και βεβαια μπορεις να βαλεις μπαγκαζιερα που δεν ειναι Απριλια. Ειδικα για σκουτερ υπαρχουν παρα πολλες μαρκες που μπορεις να διαλεξεις (Givi, Kappa, κλπ).
Με την πρωτη ευκαιρια θα ποσταρω τις φωτογραφιες. Παντως να ξερεις καλυτερα να εχεις χωρο (κ να περισευει) παρα καποια στιγμη να χρειαζεσαι χωρο κ να μην τον εχεις. Αισθητικα το αποτελεσμα δεν εχει κ τραγικες διαφορες κ ουτε επιρρεαζει αρνητικα την συμπεριφορα του σκουτερ.
-
να σαι καλα φιλε μου!εγω θελω μια ασημι!ειναι κ το χρωμα απο το scooter!πιστευω θα βρω!κ ποσο στοιχιζει μια μπαγκαζιερα πανω κατω?
πιστευω οτι το sportcity ειναι το πιο ομορφο αυτη τη στιγμη!!! κ δε θα θελα να φαινεται πολυ ασχημο!!!
-
Φιλε μου η μπαγκαζιερα δεν ασχημαινει μονο το μηχανακι, αλλα επηρεαζει και τη συμπεριφορα του. Με την μεγαλη πισω, ολο θα βρισκεις στα αυτοκινητα και ισως να εχεις και τρεμουλο στο τιμονι.
Μια καλη λυση ειναι να βαλεις την Givi 35 λιτρα. Μην βαλεις ασημενια, γιατι μετα απο λιγο καιρο θα σου εχει καταγρατζουνιστει. Θα με θυμηθεις.
Ευχομαι Καλο Πασχα, ταξιδευω το βραδυ.
-
τι να κανω ομωσ ?
θελω να εχω 2 κρανη παντα μαζι μου! 1 κατω απο τη σελα κ 1 στη μπαγκαζιερα!υπαρχει αλλη λυση?'
-
Συμφωνω κ εγω με τον trifon27 για το χρωμα. Ας ειναι μαυρη zeus που ειναι ουδετερο χρωμα & παει με ολα.
Εχω στο Sportcity μια Kappa 28 μαυρη, χωραει full face κρανος. Δεν ειναι μεγάλη, ναι ασχημαινει το scooter, αλλα πιστευω αν βαλεις πολυ μεγάλη θα ειναι ακομα πιο ασχημο. Παράλληλα κ μεγαλυτερη βαλιτσα να βαλεις, αν εχεις μονιμα μεσα ενα full face κρανος, δε θα σου μενει χωρος για πολλα αλλα αντικειμενα.... Απο την αλλη οταν θα εχεις το κρανος στη βαλιτσα θα κοπαναει πανω κατω & θα ακουγεται κ ισως σου γρατζουνιστει..
Στη φωτο ειναι το Sportcity μου με την Kappa 28
Τιμη πιστευω στα 40-50Ε
-
Φιλε μου η μπαγκαζιερα δεν ασχημαινει μονο το μηχανακι, αλλα επηρεαζει και τη συμπεριφορα του. Με την μεγαλη πισω, ολο θα βρισκεις στα αυτοκινητα και ισως να εχεις και τρεμουλο στο τιμονι.
Μια καλη λυση ειναι να βαλεις την Givi 35 λιτρα. Μην βαλεις ασημενια, γιατι μετα απο λιγο καιρο θα σου εχει καταγρατζουνιστει. Θα με θυμηθεις.
Ευχομαι Καλο Πασχα, ταξιδευω το βραδυ.
Να διαφωνισω στο οτι βρισκει στα αυτοκινητα. Για να γινει αυτο πρεπει να βρει πρωτα το τιμονι. Εχω κανει 25000χλμ κ αυτο δεν με εχει απασχολισει καθολου κ ποτε. Επισης δεν υπαρχει τρεμουλο στο τιμονι, αλλα υπαρχει μια ασαφεια. Νομιζω οτι αυτο διορθωνεται με την τοποθετιση αντιβαρων στο τιμονι.
Βεβαια να συμφωνισω για το χρωμα. Προτιμοτερα μαυρη(χωρις χρωμα δηλαδη) που ταιριαζει με ολα. Στις πρωτες γρατζουνιες το χρωμα παει περιπατο κ δειχνει ασχημα.
Ιδου κ μια φωτο (δεν ειναι τοσο καλη). Η βαλιτσα ειναι η 46αρα της Kappa
-
Άλλαξα το τιτλο για να ειναι πιο εύκολο να βρει το θεμα και να βοηθηθει καποιος στο μέλλον που ισως εχει τις ιδιες απορείες :bye:
-
no problem!!!!!!!!!! :bye:
Καλη ανασταση!!!
-
Σασ ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια σασ!!!
Να ειστε ολοι καλα!!!
Καλη ανασταση!!!!
(απο εβδομαδα θα παω στην αγορα για να δω κ θα σασ πω )
-
λοιπον πηγα στην αγορα λεω να παρω την μπαγκαζιερα τησ aprilia 24 λιτρων με το μαξιλαρακι πισω, οι αλλεσ πουδοκιμασα δεν μου κολλαγαν κ πολυ εμφανισιακα! το μονο που ενισταμαι ειναι τα 120 ευρω! πολλα δεν ειναι?
-
α κατι τελευταιο ηθελα ασημι μπαγκαζιερα κ μου ειπαν ποω η aprilia βγαζει μονο μαυρη.
Ισχυει?
-
τελικα παρηγγειλα την μπαγκαζιερα με το μαξιλαρακι!!!!!!!!!
ελπιζω να αποφασισα σωστα1 :)
-
Kαλοριζικη zeus!! Ευχομαι να σε βολεψει
-
:D
-
παιδες τωρα που εβαλα την μπαγκαζιερα πως ανεβαινει δευτερο ατομο?
(δεν το ασχημαινει! το σκουτερ η μπαγκαζιερα αλλιως το περιμενα)
-
Ανέβασε μια φώτο με την μπαγκαζιέρα της aprilia να δούμε πως είναι....(θα είμαι μελλοντικά και... σκουτερόβιος)
-
το γρηγοροτερο δυνατον θα ανεβασω! :bye: