0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηγασακο ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και με το καλο να πιουμε καφε στο Γαλαξιδι. ΥΓ.Οι βασεις στραβωσανε;
Κοιτα πηγασακο το γκομενακι εγω το εβαλα να σε βγαλει απ τη μεση για να παμε αντικυρα. Αφου τη γλιτωσες ομως δικαιωματικα παμε γαλαξιδι. . Αληθεια τηλεφωνακι πειρες απ το μωρο;
ξερει κανεις ποση ωρα ειναι Αθηνα Γαλαξιδι απο τη διαδρομη του pegasakou? για να βγαλουμε ενα προγραμμα?
Καλα παμε απο συμμετοχες Ας κανουμε και σουμα να δουμε που ειμαστε:1 bros400pgm 2 Μητσαρας 3 CAPORAID 4 Demis D750 2 duke690R και 1 Agusta F45 AlexDorso 6 naftilos 7 giorgosp17 8 pegasakos 9 Casper 10 nenhs 11 Netheron12 ststrada13 takis65214 lord
Παράθεση από: AlexDorso στις 29/03/12, 17:31ξερει κανεις ποση ωρα ειναι Αθηνα Γαλαξιδι απο τη διαδρομη του pegasakou? για να βγαλουμε ενα προγραμμα?Μεχρι τον Αλιαρτο ειναι περιπου 1.30 ωρα.Εκει μπορει να γινει σταση για καφε και βενζινα.Απο τον Αλιαρτο μεχρι το Γαλαξιδι ειναι αλλη 1ωρα και 50λεπτα.Προτεινω ωρα αναχωρισης στις 8.15 απο το ''περιπτερο''στο Χαιδαρι.
Παιδιά καλησπέρα,Μετά μεγάλης λύπης μου σας ενημερώνω ότι δεν θα μπορέσω τελικά να είμαι στην εκδρομή γιατί σήμερα το πόδι μπήκε σε νάρθηκα λόγο σοβαρού διαστρέμματος για τουλάχιστον 15-20 ημέρες. Νοερά φυσικά θα είμαι εκεί, αλλά όπως έγραψα στην αρχή του θέματος το καλοκαιράκι τώρα αρχίζει και έπεται συνέχεια.
Παράθεση από: pegasakos στις 27/03/12, 21:10Καλα παμε απο συμμετοχες Ας κανουμε και σουμα να δουμε που ειμαστε:1 bros400pgm 2 Μητσαρας 3 CAPORAID 4 Demis D750 2 duke690R και 1 Agusta F45 AlexDorso 6 naftilos 7 giorgosp17 8 pegasakos 9 Casper 10 nenhs 11 Netheron12 ststrada13 takis65214 lord
Παράθεση από: takis652 στις 29/03/12, 21:37Παράθεση από: AlexDorso στις 29/03/12, 17:31ξερει κανεις ποση ωρα ειναι Αθηνα Γαλαξιδι απο τη διαδρομη του pegasakou? για να βγαλουμε ενα προγραμμα?Μεχρι τον Αλιαρτο ειναι περιπου 1.30 ωρα.Εκει μπορει να γινει σταση για καφε και βενζινα.Απο τον Αλιαρτο μεχρι το Γαλαξιδι ειναι αλλη 1ωρα και 50λεπτα.Προτεινω ωρα αναχωρισης στις 8.15 απο το ''περιπτερο''στο Χαιδαρι.Η διαδρομη Αλιαρτος-Γαλαξιδι ειναι μεσω Δεσφινας.
[size=1.45em]Η διαδρομή Αλίαρτος Λειβαδιά Καρακοληθος είναι κοινή και για τις δυο διαδρομές. [/size][size=1.45em]Μετά τον Καρακοληθο, η στρίβει κανείς για Δίστομο Δεσφινα Γαλαξίδι, η συνεχίζει για Αράχοβα Δελφούς Ιτέα Γαλαξίδι.[/size][size=1.45em]Επειδή έχω κάνει και τις δυο διαδρομές από μερικές φορές και οι δυο είναι περίπου ίδιου χρόνου.[/size][size=1.45em] Από 2:30 ώρες με σβέλτο ρυθμό (όταν λέμε σβέλτο ρυθμό δεν εννοούμε με την ταυτότητα στο στόμα) έως 3 ώρες με πιο χαλαρούς ρυθμούς[/size]