0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο σκεφτικα κ εγω..ελπιζω να μην ειναι αντλια νερου..να συμπληρωσω η σταθμη των υγρων ειναι κανονικη,δεν εχει πεσει καθολου.κατι αλλο,παιζει να ειναι ''μπουκωμενο''το ψυγειο?να μην κυκλοφοραει δλδ το νερο κανονικα στις κυψελες?δε νομιζω να εχουν αλλαχτει ποτε τα υγρα ψυξης...λεω μηπως με τον καιρο...και μια ερωτηση,ο θερμοστατης συνηθως που βρισκεται?στο ψυγειο,η καπου στο μοτερ?
ενα θεμα εχω λοιπον με το ψυγειο του αυτοκινητου και μεχρι να το παω στο μαστορα τριτη-τεταρτη ειπα να γραψω κ εδω κουβεντα να γινεται μηπως ειχε κανενας σας παρομοιο θεμα.λοιπον το αυτοκινητο ειναι ενα fiat tempra 1.6 sw του '92 και ξαφνικα εντελως,αρχιζει να ανεβαζει θερμοκρασια στο θεο.τα συμπτωματα?το βεντιλατερ δεν αναβει πλεον στους 90 βαθμους οπου αναβε παντα, αλλα στους 115+ και για πολυ λιγο...λες και δεν τρεχει τπτ.σε πορεια σε ανοιχτο δρομο με 100χμ/ω εκει που κανονικα δουλευε στους 60 τωρα ανεβαινει συνεχως και γρηγορα.πεφτει μονο οταν αναβω καλοριφερ στο φουλ(aircondition δεν εχει) για αρκετη ωρα.για μεσα σε κινηση περιττο να πω...μου αλλαξαν μια βαλβιδα πανω στο ψυγειο αλλα τα ιδια.ειναι λες και δε λειτουργει καθολου το ψυγειο μπροστα και η μονη λυση να πεσει ειναι το καλοριφερ..αυτα..οποιος εχει γνωση απο κατι παρομοιο ας πει.
ωραια παω να το δοκιμασω.επισης αυτο με το καλωδιο που λες,το εκανα,βραχυκυκλωσα τη φυσα που πιανει εκει και μενει μονιμα αναμενο το βεντιλατερ,αλλα το εκοψα παλι γιατι δεν εβλεπα προκοπη και θα επεφτε και η μπαταρια.τα λαδια ειναι κανονικοτατα,ουτε που τσιμπαει καν..κ εχει και 300.000+ χμ ασπαστο λεμε απλα μες το δοχειο διαστολης εχει μια γλιτσα,οχι πολυ,ενα καφετι πραμα στα τοιχωματα,μηπως περναει δλδ λαδακι στο κυκλωμα ψυξης σκεφτομουν..με το χτυπημα που λες,τι γινεται?ξεκολλαει κατι?παντως η τρομπα πρεπει να λειτουργει κανονικα μιας και το νερο κυκλοφορει,τουλαχιστον στο κυκλωμα του καλοριφερ.
τα δοκιμασα,αλλα παραμενει δυστυχως..παντως γενικα δε ανεβαζε ποτε θερμοκρασια και παντα αργουσε ν ανεβασει σχετικα..σε πορεια δουλευε παντα λίγο πανω απο τους 50.δε θα με πειραζε παντως και να ειναι μονιμα ανοιχτο το κυκλωμα,και αν γινεται να μπορουσα να βγει δικοπτακι στο ταμπλο να τ ανοιγω και οποτε θελω
Αν ειδες καφε γλιτσα σιγουρα περναει λαδι. Μαλλον εχεις ραγισει κορμο και σου εχει βουλωσει κατι η μπορει αυτη η γλιτσα να να εμποδιζει την αντλια νερου να γυριζει καλα. Αυτο ακριβως εχω παθει σε νισσαν σανι 89 μοντελο. Ηθελε ρεκτιφιε αλλα πιο φθινα ηταν να αλλαξω μοτερ.
οχι ρε,τι κορμο..αυτη η διαροη υπαρχει πανω απο 10 χρονια...φλατζα ειναι σιγουρα κεφαλης λογικα για τα λαδια αλλα αυτο με τη θερμοκρασια τωρα το εμφανησε.λεω για αρχη να βγαλω το θερμοστατη τελειως να δω και τριτη μαστορη...
Ρε παιδες ειχα κανει ενα ποστ εδω μου το σβησανε ?
και μετα παλι στο 90παρα..