0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν γνωριζει καποιος απο τεχνικα, να ρωτησω αν εχετε ακουσει ποτεσας μιζα να γεμιζει σκονες και βρομιες σε τετοιο βαθμο που να κολα.Να υπολογισετε οτι με τη μηχανη δεν εχω πατηση χωμα ουτε για κλασμα του δευτερολεπτου.Ταξιδευω 22 χρονια με αυτοκινητο ομως αλλα προβλημα να κολαει μιζα απο βρομιες και μετα απο καθαρισμα να λειτουργει αψογα, και να μου το ελεγαν θα γελαγα..
Παράθεση από: gxristop1 στις 06/07/10, 17:15Αν γνωριζει καποιος απο τεχνικα, να ρωτησω αν εχετε ακουσει ποτεσας μιζα να γεμιζει σκονες και βρομιες σε τετοιο βαθμο που να κολα.Να υπολογισετε οτι με τη μηχανη δεν εχω πατηση χωμα ουτε για κλασμα του δευτερολεπτου.Ταξιδευω 22 χρονια με αυτοκινητο ομως αλλα προβλημα να κολαει μιζα απο βρομιες και μετα απο καθαρισμα να λειτουργει αψογα, και να μου το ελεγαν θα γελαγα..δεν εχω δει τη μιζα του μανα απο κοντα. αλλα συνηθως ειναι σφραγισμενες. δεν μπαινουν απεξω σκονες η λασπες. ομως μπορει να 'λιωσει' απο ζορισμα η αν δεν μπορεσει να ξεκομπλαρει οταν παρει μπροστα η μηχανη, η κολλησει το ρελε. αλλα τοτε θελει επισκευη η μιζα και αυτα που προξενησαν το προβλημα.Οχι δεν ειμουν μπροστα, δεν μπορουσα να ειμαι μπροστα, λογω μικρου ταξιδιου για δουλια.Επεισης η μιζα του ΜΑΝΑ, βρισκεται κατω απο τον κινητηρα, αδυνατον να παιρνει σκονες χωματα κλπ, γιατι θα επερνε και νερα και δεν νομιζω να ειναι πολυ φιλοι με τα νερα.