05/02/12, 16:42Τελευταίο μέλος: fanis160

Αποστολέας Θέμα: ιμάντας ΜΑΝΑ :(  (Αναγνώστηκε 548 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofian

• Trade Count: (0)
  • Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Φύλο: Άντρας
    • Μοντέλο:RSV Tuono 1000
ιμάντας ΜΑΝΑ :(
« στις: 30/04/10, 20:03 »
Παιδία μια ερώτηση και απορία μαζί, όσοι έχουν ΜΑΝΑ έχουν πρόβλημα με τον ιμάντα? Εμένα μετά από χιλιόμετρα σφυρίζει, τον άλλαξα πρόσφατα, έχω 20000 χμ οκ εντάξει είναι πολλά και λογικό, αλλά πάλι τα ίδια και όταν το ανοίξαμε μου λέει το συνεργείο ότι θέλει και σίδερο αριστερά δεξιά που τον κρατάει αλλαγή γιατί έχει κάνει ΄΄σκαλοπάτι΄΄. Καλά μέχρι εδώ να το αλλάξω, αλλά έλα μου που το όλο σύστημα αυτό της μετάδοσης βγαίνει γύρο στα 600 ευρο  :cry: αν βρήκε κανείς λύση θα ήθελα να την ακούσω, να πάω μήπως σε κανένα μηχανουργείο να τα κάνω ξανά λεία? Τα κάναμε λίγο με γυαλόχαρτο αλλά όταν κόβω ταχύτητα σφυρίζει.
aprilia sr50 ditect, aprilia leonardo 250, aprilia atlantic 500, aprilia falco sl1000, suzuki burgman 650 k5, suzuki bergman 650 k7, aprilia  na mana 850, aprilia tuono 1000r. and go on........

Αποσυνδεδεμένος Falco_1000

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
    • Μοντέλο:RSV 1000 R
Απ: ιμάντας ΜΑΝΑ :(
« Απάντηση #1 στις: 20/05/10, 14:13 »
Το μοναδικό πραγματικα "θέμα" σοβαρο που σκεφτομαι για το Mana και απ'οτι καταλαβαινω, κανεις δεν εχει τα χλμ να συνεισφέρει...
Ενα μηχανάκι normal με αλυσιδα και συμπλεκτη το μονο ποθ μπορει να η8ελε στα 20.000 χλμ ειναι μια αλυσιδα και γραναζια, 150 ευρος να πουμε?

Σκεφτομαι να δωσω το altantic 500 που και το Dorso και να τα κανω Mana GT, αλλα φοβαμαι λίγο την μετάδωση και ολο αυτο το παλαβο πραμα που
εχουνε δημιουργίσει. Απο την αλλη για μηχανη να βγω να γυρισω λιγο την Ελλαδα, αλλα οχι και να τρέμω αν θα μαζέψει χλμ και τι θα θελει αλλαγη... :srry:
- How old would you be, if you didn't know how old you are?
- It's not abt having what you want, its wanting what you have!
- Experience is what you get when you don't get what you want!

Αποσυνδεδεμένος Themis

• Let The Good Times Roll...!
  • Trade Count: (+1)
  • Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  • Nothin` But The Blues...
    • Μοντέλο:ETV 1000 Caponord
    • http://www.apriliabikers.gr
« Απάντηση #2 στις: 20/05/10, 15:18 »
Κατι δε μου κάθεται καλά.. πολλά τα λεφτά για 20,000 χλμ..,.

κατι δεν ειναι φυσιολογικό... :thnk: :dry:
''Μαγκιά'' Δεν Είναι Να Ανοίγεις Το Γκάζι, Αλλά Να Ξέρεις Πότε Να Το Κλείνεις...

APRILIA BIKERS HELLAS - PORTAL

« Απάντηση #2 στις: 20/05/10, 15:18 »

Αποσυνδεδεμένος Falco_1000

• Πρόσφατο Μέλος
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
    • Μοντέλο:RSV 1000 R
« Απάντηση #3 στις: 20/05/10, 15:25 »
ψάχνω και δω που έχει πάντα τιμές να συγκρίνω

http://www.apriliagenuineparts.co.uk/component-na-850-mana-gt-2009-2010-transmission-iii-6015.php
http://www.apriliagenuineparts.co.uk/component-na-850-mana-gt-2009-2010-transmission-i-6013.php

αλλα zboutsa τους και οι Αγγλοι...

Δεν υπαρχει περιπτωση να εχουνε κανει maintenance free μετάδωση οι μακαρονάδες, δεν ειναι πιο μαγκες απο τους
ρυζοφαγους, το 8έμα ειναι ποτε και $$$ ποσο για μενα για να κρίνω αν αξίζει το MANA η κρατω τον Ατλαντικό που ειναι
αξιόλογο "μονόγκαζο".
- How old would you be, if you didn't know how old you are?
- It's not abt having what you want, its wanting what you have!
- Experience is what you get when you don't get what you want!