0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω 4 χρονια στην κατοχη μου ενα τουονο και δεν εχω βρει ουτε μια σκουριασμενη βιδα διοτι ειναι ανοξειδωτες.Οσο για την αλυσιδα οταν την ξανα αλλαξεις βαλε μια χρυση και δεν θα ξανα δεις σκουρια στην αλυσιδα σου.Ειχα το ιδιο προβλημα με την μαμα αλυσιδα,υστερα απο μια βροχη αν δεν την καθαριζα και δεν τη λαδωνα σκουριαζε αμεσως.Καλως ηρθες και καλες βολτες.
Παράθεση από: tasosm στις 31/03/10, 12:25Εχω 4 χρονια στην κατοχη μου ενα τουονο και δεν εχω βρει ουτε μια σκουριασμενη βιδα διοτι ειναι ανοξειδωτες.Οσο για την αλυσιδα οταν την ξανα αλλαξεις βαλε μια χρυση και δεν θα ξανα δεις σκουρια στην αλυσιδα σου.Ειχα το ιδιο προβλημα με την μαμα αλυσιδα,υστερα απο μια βροχη αν δεν την καθαριζα και δεν τη λαδωνα σκουριαζε αμεσως.Καλως ηρθες και καλες βολτες.ανοιξ` κι λιγου του γκαζ` ριααα... παλιοκοτα...
Καμιά βίδα δεν έχει σκουριάσει στην μηχανή μου μονό δυο τρις ήταν λίγο χαλαρέςΚαι τις έσφιξα
για τα φρένα δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν έχω ακούσει από κανέναν άλλον..το τρίξιμο στα φρένα που μας λες πρέπει να είναι από την σκουριάμήπως τρώγει πολύ βροχή η μηχανή σου η ? έχει φάει πολύ βροχή.
Τώρα για το σβήσιμο της μηχανής που μας λες το είχα πάθει αρκετές φορές και εγώΚαι από την ώρα που άλλαξα βενζίνη σταμάτησε να το κάνει.
..αλλα το γεγονος οτι το διπλο σταντ μπηκε μετα εμενα κατι μου λεει,προφανως δεν μπηκαν οι δικες του βιδες,ή μηπως το διπλο ηταν after market?
Οσο για την αλυσιδα οταν την ξανα αλλαξεις βαλε μια χρυση και δεν θα ξανα δεις σκουρια στην αλυσιδα σου.Ειχα το ιδιο προβλημα με την μαμα αλυσιδα,υστερα απο μια βροχη αν δεν την καθαριζα και δεν τη λαδωνα σκουριαζε αμεσως.
....βεβαιως εχω την εντυπωση οτι το ντουλαπακι δεν προοριζοταν για σκυλισιες βολτες αλλα φανταζομαι πως δεν εχεις κανενα μολοσο.. Νεστορας ΣπανοςΧασαπης(διακοσμητης βιτρινας)
Θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά που λέει ο svasil ότι και στη δική μου μάνα έχουν σκουριάσει οι βίδες στο κάπακι του κινητήρα, σχεδόν από τον 2ο-3ο μήνα, και το εκνευριστικό τρίξιμο στα φρένα.Το μόνο νερό που έχει "πιεί" ειναι κατά τη διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι και βρίσκεται σε κλείστο garage.
Φανταζομαι ότι ο τίτλος ήταν τουλάχιστον άστοχος, συμφωνώ μαζί σας. Διαφωνώ όμως ότι οι βίδες στο καπάκι του κινητήρα ειναι λογικό να σκουριάσουν 3 μήνες μετά την αγορά.
Παράθεση από: alextg στις 18/05/10, 14:21Θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά που λέει ο svasil ότι και στη δική μου μάνα έχουν σκουριάσει οι βίδες στο κάπακι του κινητήρα, σχεδόν από τον 2ο-3ο μήνα, και το εκνευριστικό τρίξιμο στα φρένα.Το μόνο νερό που έχει "πιεί" ειναι κατά τη διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι και βρίσκεται σε κλείστο garage.παιδιά να σοβαρετούμε οταν βζάζουμε ποστ του στυλ ''προβλημα στο aprilia mana κτλ βοηθεια! κτλ'' και λέμε για 2 σκουριασμένες βίδες... θα μας ακούσει και κανένας που οδηγάει χρόνια μηχανές και θα γελάει με την ψυχή του...ποια μηχανή ή ποιες βίδες για διαφορους λόγους δε σκουριάζουν...? αποτελεί δηλαδή αυτό χαρακτηριστικο 'πρόβλημα' του Mana ή των aprilia...?? και πριν παρεξηγηθώ δεν εναντιώνομαι σε κάποιον απο εσάς, αλλά μιας και δόθηκε η αφορμη είπα να γράψω.....όπως επίσης δεν υπάρχει μοτό που να μην εχει τρίξει καποια στιγμή το φρενο...και αν καποτε τρίξει θα ειναι οταν ειναι καινούργια...καλορίζικα καλοστριφτά, να συνεχισετε να γράφετε τις αποψεις σας και καλά κάνετε αλλά πρόβλημα αποτελεί το να σου σβήνει ανευ λόγου και οχι οι σκουριασμένες βίδες...
παιδιά να σοβαρετούμε οταν βζάζουμε ποστ του στυλ ''προβλημα στο aprilia mana κτλ βοηθεια! κτλ'' και λέμε για 2 σκουριασμένες βίδες... θα μας ακούσει και κανένας που οδηγάει χρόνια μηχανές και θα γελάει με την ψυχή του...ποια μηχανή ή ποιες βίδες για διαφορους λόγους δε σκουριάζουν...? αποτελεί δηλαδή αυτό χαρακτηριστικο 'πρόβλημα' του Mana ή των aprilia...?? και πριν παρεξηγηθώ δεν εναντιώνομαι σε κάποιον απο εσάς, αλλά μιας και δόθηκε η αφορμη είπα να γράψω.....όπως επίσης δεν υπάρχει μοτό που να μην εχει τρίξει καποια στιγμή το φρενο...και αν καποτε τρίξει θα ειναι οταν ειναι καινούργια...καλορίζικα καλοστριφτά, να συνεχισετε να γράφετε τις αποψεις σας και καλά κάνετε αλλά πρόβλημα αποτελεί το να σου σβήνει ανευ λόγου και οχι οι σκουριασμένες βίδες...
Ρε φιλε..αφου φαινεται απο το 1ο σου ποςτ κιολας, οτι θες να επιβεβαιώςεισ τα λεγομενα της πιατσας εξω και να καταληξεις με το που αγοραςεσ κιολας το μοτορι, οτι 'ολα τα ιταλικα ειναι μαπα και ζητω τα γιαπωνέζικα' γιατι δεν το πουλας αφου δεν το εχεις μερακι και ερχεςαι και τα χωνεισ εδω? Και ειμαι σιγουρος οτι οποιαδήποτε ςτραβη ςου καθεται θα λες 'οριςτε το ηξερα,! Και θα γραφεις εδω'..εχω πηγαςο με 80.000 χλμ και κανενα θεμα..ειχα βαραντερο και ςτο 3μηνό βαρεςε ανορθωτησ,.. Ουτε τη χόντα εβριςα ουτε γενικευςα ολα τα γιαπωνέζικα ειναι μαπα...τεςπα..sorry αν ακουγομαι καπως..τιποτα προσωπικό..
αν οντως σε 18 μηνες εχεις 3000κμ τοτε μαλλον το προβλημα δεν ειναι η μιζα αλλα η πεσμενη μπαταρια. τα χιλιομετρα που κανεις δεν βοηθουν να γεμισει η μπαταρια και θελει βοηθεια με καποιο εξωτερικο "μηχανακι" οταν ειναι αραχτη η μανα.παντως προβλημα στη μιζα δεν εχει αναφερθει ουτε εδω ουτε στο ξενα φορουμ. αυτο βεβαια δεν αποκλειει οτι η δικη σου μπορει να "ατυχησε". μετα το σερβις φροντισε να συντηρεις τη μπαταρια σου γιατι "χανει" ρευμα οταν καθεται. τουλαχιστον μια φορα το μηνα θελει γεμισμα. και στα κρυα θελει να βγαινει τελειως απο τη μηχανη αν δεν δουλευει.
φιλαρακι δοκιμασε να αλλαξεις συνεργειο και θα με θυμηθεις,εκει εχεις κανει το λαθος.